son haberler

Şoförler Odası, Teröre Tepkisini Konvoyla Gösterdi

Yayınlanma Tarihi: 11 Eylül 2015 okunma

Şoförler Odası, Teröre Tepkisini Konvoyla Gösterdi
Gündem
0

Ünye Şoförler Odası, son haftalarda yaşanan terör olaylarına tepki göstermek amacıyla konvoy düzenledi.

Türkiye’nin her yerinde teröre olan tepki giderek artıyor. Teröre tepki gösterenler arasında Ünye Şoförler Odası da yerini alarak, ilçede iş yapan 150 ticari araçla birlikte konvoy oluşturdu. Konvoya 100 sivil araç da eklenerek destek verdi.

Düzenledikleri konvoya ilişkin bilgiler veren Ünye Şoförler Odası Başkanı Bekir Şimşek; “Ülkemizde yaşanan terör eylemlerinin sona ermesi, kötü gidişin durması, terörü lanetlemek, halkımızı uyarmak için konvoy düzenledik. Halkımız bu konuda uyanık, bölge halkımız çok daha uyanık. Bu anlamda vatan, memleket meselesi olduğu zaman benim ve esnaf arkadaşlarım için akan sular durur. Bütün esnaf arkadaşlarıma katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Şehitleirmize, Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı diliyorum. Şehit ailelerimizin üzüntüsüne ortağız. İnşallah bu son olur, inşallah vatan hainleri de bu ülke de umduklarını bulamayacaklar. Çünkü Türkiye çok güçlü bir ülkedir, herkes bu konudan dersini alacak. Bugün düdenlediğimiz konvoy ise PKK’ya, teröre, bu ülkenin bölünmez bütünlüğünün bir göstergesidir. Çünkü kimseden zerre kadar korkumuz, çekincemiz yok, PKK ve PKK’ya destek verenler haddini bilecek ve bu millet onlara haddini bildirecek. Ayrıca köylere, yüksek kesimlere çalışan arkadaşlarımı, taksi ve dolmuş şoförlerimizi her hangi bir olaya karşı ve araçlarına binen şüpheli şahıslara karşı uyarıyoruz. Konvoyumuzu görüp katılan Ünyeli vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Türkiye çok şeyleri aştı, bunu da aşacağımıza inanıyoruz. Ama her Kürdü de PKK sanmayalım, oyuna gelmeyelim” dedi.

soforler_odasi_teror_tepkisini_konvoyla_gosterdi (2)“Al Bayraklı Araçlarımızı Sürmek Bize Gurur Veriyor”
Yaşanan kritik süreçte her Türk insanına büyük görev düştüğünü belirten sürücüler; “Türkiye genelinde vermiş olduğumuz şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm Türkiye’ye de başsağlığı diliyoruz. Şanlı bayrağımızın sahipsiz olmadığını göstermek için herkes üzerine düşeni yapmalıdır. Biz de araçlarımızın önüne Türk bayrağı asarak seferlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ünye sokaklarında al bayraklı araçlarımızı sürmek bize gurur veriyor. Herkes bilsin ki bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez” dediler.

Ünye Uzunkum Mevkii’nde başlayarak otogar mevkiine oradan dönerek Niksar Caddesi boyunca ilerleyen konvoy, sanayi sitesi mevkiinde olaysız bir şekilde dağıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.