son haberler

Sporcular Demokrasi İçin Yürüdü

Yayınlanma Tarihi: 14 Temmuz 2017 okunma

Sporcular Demokrasi İçin Yürüdü
Gündem
0

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşe Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, İlçe Spor müdürü Aydın Kuyumcu, kulüp temsilcileri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Spor Salonu önünden başlayan yürüyüş Ünye Cumhuriyet Meydanında son buldu. Yürüyüş sonrası açıklama yapan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün “Geçen yıl 15 Temmuz’da yaşadığımız FETÖ saldırısının birinci yıldönümünü 15 Temmuz’da kutlayacağız. 15 Temmuz Cumartesi Akşamı Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Ünyelilerle birlikte 250 şehidimizi ve 2500 gazimizi anmak için mevlidi şerif okuyacağız. Bu organizasyonu tertip eden ve burada bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugünün öncülük edeni biz isek, yarının öncüleri de bu küçüklerdir. 15 Temmuz inşallah ilelebet kutlanacaktır” dedi.

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu ise, “Geçen yıl 15 Temmuz’da yaşanılan darbe kalkışmasının birinci yıldönümünü genç kardeşlerimizle anıyoruz. Canları pahasına darbenin önünde duran, şehit olan, gazi olan kardeşlerimizin anısına, ülke bilincini, bayrak bilincini benimsetmek adına çocuklarımıza, her kesimden insanların katılımıyla Ünye adına yapacağımız bir takım faaliyetlerle birlikte bizde ilçe spor müdürlüğü olarak faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Bunun bir ayağında demokrasi yürüyüşü adı altında toplumumuza ve Ünyeli hemşerilerimize göstermek adına böyle bir yürüyüş düzenledik. Bu vesileyle bize organizasyonlarımızın gerçekleşmesinde destek olan herkese teşekkür ederiz” dedi .

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.