son haberler

Sunay Akın Ünye’den Mesaj Verdi

Yayınlanma Tarihi: 10 Ocak 2020 okunma

Sunay Akın Ünye’den Mesaj Verdi
Gündem
0

Ünye 1. Kitap Fuarı için şehre gelen Yazar Sunay Akın tek kişilik tiyatoro gösterisiyle önemli mesajlar verdi.

Ünye Uğur Okulları çok amaçlı salonunda düzenlenen programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Uğur Okulları Ünye Fatsa Kampüsü Kurucusu Engin Çakır, eğitim camiası ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Yaptığı sunum ile Ülke ve Dünya Tarihine ışık tutan Yazar Sunay Akın katılanlara “okuyun ve sorgulayın” mesajı verdi. Her insanın kendini sorgulaması gerektiğinin altını çizen Sunay Akın, “bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir. Amerika para ve teknoloji olduğu için mi büyük? Almanya Eurosu olduğu için mi? İngiltere’nin askeri mi çok? Bu ülkelerde kütüphanelerin ve müzelerin sayıları çok fazla. Bu nedenle tarihimize sahip çıkarak okuyarak sorgulayarak bir şeyleri başarırız” dedi.

Yaptığı sunumla salondakilerden büyük alkış alan Sunay Akın’a Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney tarafından plaket, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tarafından çiçek takdim edildi. Program sonunda Sunay Akın kitaplarını okurları için imzaladı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.