son haberler

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Fatsa ve Ünye’de Açılışlar Yaptı

Yayınlanma Tarihi: 22 Temmuz 2023 okunma

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Fatsa ve Ünye’de Açılışlar Yaptı
Eğitim
0

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu programı kapsamında Fatsa ve Ünye’de açılış törenlerine katıldı.

Çeşitli ziyaretlerin ardından Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde Aydın Kontrplak-3, Pet-San Bentonit, İbişler Tekstil ve OSB Köprüsü ve Ünye Belediyesi Binicilik Tesislerinde Amatör Spor Kulüpleri Tesisi, Semet Sahaları, Yöresel Ürünler Üretim Merkezi, Aşevi, Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Yaşam Park, Gültepe Parkı, Tekkiraz ve Burunucu Meydan tesislerinin açılış törenleri yapıldı.

Açılış programına TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un yanı sıra Ordu Valsi Tuncay Sonel, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Hasan Turan, AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Cumhurbaşkanı Danışmanı İhsan Şener, Fatsa Kaymakam Vekili Levent Yetgin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, ilçe Belediye Başkanları, işadamları ve davetliler katıldı.

Fatsa’daki törenin ardından Ünye’ye geçen Numan Kurtulmuş, Vali Tuncay Sonel ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Ünye Belediyesi Binicilik Tesisleri’ndeki toplu açılış törenine katıldı.

Konuşmada Ünye Belediyesince yapılan tesislerin Ünyeli vatandaşalar uzun yıllar hizmet vermesi temennisinde bulunarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kurtulmuş; “Bu hizmetlerin Ünye halkına, hemşerilerimize yararlı, faydalı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Tesisi, Semet Sahaları, Yöresel Ürünler Üretim Merkezi, Aşevi, Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Yaşam Park, Gültepe Parkı, Tekkiraz ve Burunucu Meydan tesislerinin açılış töreninde konuşan Vali Tuncay Sonel ise Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkenin her köşesinde olduğu gibi Ordu’nun 19 ilçesinde eğitimden, sağlığa, ulaşımda kültüre kadar her alanda yatırımların devam ettiğini söyledi.

Vali Sonel, yapılan sosyal tesislerin her kesimden vatandaşa hizmet vereceğini belirterek; “Bu manada Belediye Başkanımıza ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Sayın Başkanımızın hem şehrimizin hem de ülkemizin bir değeri. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bize her türlü desteği veren kıymetli bir büyüğümüz. Bunun için sizler adına, Ordu’muz adına, milletimiz adına kendisine zatıâlinde şükranlarımı sunuyorum. Yatırımların memleketimize hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Ordu Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler de bir konuşma yaparak, yapılan yatırımların Ordu iline hayırlı olmasını diledi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek; “Gençlerimize sporlarını yapabilmeleri için sahalar ürettik, buralarda vakitlerini geçirmelerini, geleceğe kendilerini sahada sağlıklı bir şekilde hazırlamaları için bu imkânları oluşturduk. Verdiği destek ve katkı dolayısıyla TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından 4 amatör spor kulüplerine tahsis edilecek odaların kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonrası, Amatör Spor Kulüpleri Tesisi, Semet Sahaları, Yöresel Ürünler Üretim Merkezi, Aşevi, Çocuk Trafik Eğitim Pisti, Yaşam Park, Gültepe Parkı, Tekkiraz Meydan ve Burunucu Meydanının açılış kurdelesi kesildi.

Program, tesislerin ve çocuk trafik eğitim pisti ile Asarkaya kent orman yolu üzerinde bulunan Aşevinin gezilmesiyle sona erdi. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.