son haberler

TRAFİK CANAVARI TUTUKLANDI

Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2023 okunma

TRAFİK CANAVARI TUTUKLANDI
Asayiş
0

Adapazarı’ndan Ünye’ye gelirken Samsun’un İlkadım ilçesinde trafik kazası sonucu vefat eden hemşerilerimizin ölümüne neden olan trafik canavarı Okan U. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun’da Çaybaşılı Çubuk ailesinden 4 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili gözaltına alınan sürücü Okan U. (35) tutuklandı.

Samsun-Ankara kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından İlyasköy Polis Merkezi’ne götürülen sürücü Okan U.’ın Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye götürüldü.

213 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKMIŞTI

Kazadan bir süre önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konulduğu ve kaza anında da promil alkollü olduğu tespit edilen Okan U., Savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğindeki duruşma sonunda tutuklandı.

BİR AİLENİN HAYATINI KARARTTI

Okan Uludoğan’ın kullandığı otomobil, Samsun-Ankara kara yolu Toybelen mevkisinde İbrahim Çubuk (35) yönetimindeki otomobille çarpışmış, kazada sürücü İbrahim Çubuk, Kiraz Çubuk (29), Zeynep Lina Çubuk (4) ve Emine Ocak (44) olay yerinde hayatını kaybetmiş, kazaya sebep olan Okan U. ile Selahattin O. (24) ise yaralanmıştı. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.