son haberler

Türk Sinemasının Unutulmaz Yıldızı Ünye’de

Yayınlanma Tarihi: 13 Kasım 2015 okunma

Türk Sinemasının Unutulmaz Yıldızı Ünye’de
Gündem
0

Türk Sinema tarihinin unutulmaz karakterlerinden olan ve dövüş sağnelerinde kötü karakteri canlandıran İhsan Gedik, Ünye’ye geldi.

İlkokul çağında okuyan öğrencilere yönelik “renkli dünyalar” isimli tiyatro gösterisini sunmak üzere Ünye’ye geldiğini belirten İhsan Gedik, Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem’i makamında ziyaret ederek tiyatro gösterisine ilişkin bilgiler aktardı.

Türk Sinemasının Unutulmaz Yıldızı Ünye'de 3Ziyarette açıklamalarda bulunan İhsan Gedik, uzun yıllar ; “Türk sinemasına 50 yıl hizmet ettikten sonra yaşlandık. O yüzden ‘Renkli Dünyalar’ adlı bir çocuk oyunuyla okullara tiyatro gösterisi sunuyoruz. Sayın müdürümle sağolsun şu anda görüşmekteyiz. 3 arkadaş, okullarda ki çocuklara ders verici, okumaya yönlendiren bir tiyatro sunmak üzere geldik. Tiyatroda bir baloncu hikayesi canlandırılıyor. Biz bu oyunları izinle oynuyoruz, zaten şu anda da müdürümüzle görüşüyoruz. Şimdiye kadar Rize, Trabzon ve Ordu’da oynadım. Burada oyunu sergiledikten sonra Fatsa’ya geçmeyi düşünüyorum yani Karadeniz’i olduğu gibi tarayacağım” dedi.

Türk Sinemasının Unutulmaz Yıldızı Ünye'de 2

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.