son haberler

ÜNÇEK Masa Tenisi Takımı, Türkiye Terfi Yarışmalarına Katıldı

Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2016 okunma

ÜNÇEK Masa Tenisi Takımı, Türkiye Terfi Yarışmalarına Katıldı
Gündem
0

ÜNÇEK’in Kız ve Erkek Masa Tenisi Takımı, Tokat ilinde düzenlenen Türkiye terfi yarışmalarında ilk 18 takım arasına seçilerek 2. Lig B grubunda yarışmaya hak kazandı.

Masa tenisi liginde bu güne kadar Ünye’den oynayan ilk takım olduklarını belirten Mustafa Arslan, “Hatta Ordu ilinde yok. ÜNÇEK Spor Kulübü olarak hem Ünye ilçemizi, hem de Ordu ilimizi ligde temsil edeceğiz” dedi.

ÜNÇEK Masa Tenisi Takımı, Türkiye Terfi Yarışmalarına Katıldı 2ÜNÇEK Masa Tenisi Takımı Antrenörü Mustafa Arslan, 11-13 Haziran 2016 tarihleri arasında Tokat ilinde düzenlenen Türkiye terfi yarışmalarına iki takım olarak katıldıklarını söyledi.

Türkiye’nin seçkin takımlarının katıldığı terfi yarışmalarına 38 erkek takım 24 kız takımının katıldığını belirten Arslan, “ÜNÇEK Kız Masa Tenisi Takımı Rumeysa Bıyık, Merve Çiçek, Simge Ürer; ÜNÇEK Erkek Masa Tenisi Takımı oyuncularımız, Murat Karagöz, Onur Efiloğlu, Esat Özdemir’le turnuvaya katıldık. İlk gün yapılan grup müsabakalarında takımlarımız gurubu geçtiler. Bir üst turda zorlu takımlarla çok iyi mücadele ettiler ama yenildiler. En iyi ikinci 18 takım arasına seçilen iki takımımız 2. Lig B grubunda yarışma hakkı kazandı” dedi.

Masa tenisi liginde bu güne kadar Ünye’den oynayan ilk takım olduklarını belirten Mustafa Arslan, “Hatta Ordu ilinde yok. ÜNÇEK Spor Kulübü olarak hem Ünye ilçemizi, hem de Ordu ilimizi ligde temsil edeceğiz” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Hüseyin Dikici, “ÜNÇEK Spor Kulübü olarak genç sporculara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlar için lig çok önemli, kendilerini daha da geliştirecekler. Türkiye’nin çok iyi oyuncularıyla oynayarak kendilerini bu zorlu arenada sergileme fırsatı elde edecekler” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.