son haberler

Ünye 1957 Spor’a Kombine Desteği

Yayınlanma Tarihi: 24 Eylül 2017 okunma

Ünye 1957 Spor’a Kombine Desteği
Gündem
0

Bölgesel Amatör lig takımlarından Ünyespor sezonu Orduspor ile yarın Ünye’de açıyor. Lige iyi hazırlanan ve maç saatini beklemeye başlayan takımın son durumunu Ünyespor Basın Sözcüsü Erhan Eren Ünye TV’ye değerlendirdi.

Sıkı bir hazırlık sürecinden geçtiklerini söyleyen Eren, “Orduspor ile yarın Bal liginde karşı karşıya geleceğiz. Takımımız maça hazır. Allah’a çok şükür herhangi bir olumsuz durum ve sakatımız yok. Temmuz ayı sonunda toplanmıştık. 50 günlük bir kamp sürecini bitirmiş olduk. 3 etaplı bir kamptı. İlk etabı kendi tesislerimizde yapmıştık. İkinci etabı Nevşehir’de yaptık. Bayram sonrasında ise son etabı yine kendi tesislerimizde yaptık. Kazasız belasız bir sıkıntı olmadan yarınki maça hazırız” dedi.

Ünye 1957 Spor’a Kombine Desteği
Yarınki maç ve sezon sonuna kadar olan maçların kombine biletlerinin satışa sunulduğunu da ifade eden Eren, “Bilet almak isteyenler Ünye 1957 Spor sosyal medya hesaplarından hangi adresten alınabileceğini biz paylaşıyoruz. Tabi biz kombineyi satma amacımız kulübe biz katkı olmasıdır. Bundan da ziyade kulübe bir aidiyet duygusu oluşsun. Kombinelerimiz arkasında da ayrıca lig fikstürümüz bulunmaktadır, buradan da takip edilebilir. Ünye tribün kültürü olan bir şehrimiz. Üst liglerde mücadele etmiş, hepimizin çocukluğunun en güzel zamanlarında Ünyespor’un maçlarını izlemişizdir. Daha sonra oluşan olumsuzluklar yüzünden kaybolmaya yüz tutmuştur. Takımımızı yeniden inşa etmeye çalışıyoruz. Kombine çalışmalarımızın esası da budur. Bildiğiniz gibi amatör spor müsabakalarında herhangi bir ücret söz konusu değil. Bu tamamen kulübe katkı sunmak için var. Bu sene aslında bizim için eşik atlamak için bir şans. Eğer bu sene bir üst lige çıkarsak Ünye 1957 Spor’un önü açılacak. Bu anlamda ben buradan Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’a da teşekkür ediyorum. Bu proje onun projesiydi. En baştan itibaren iki takımın birleştirilmesi ve Ünyespor’un yeniden üst liglerde mücadele eden kaliteli bir takım kurmayı hedefliyoruz. Geçen sene kendisine mahcup olmayıp Bal Ligi’ne çıktık. Bu sene de hedefimiz aynı doğrultuda. İnşallah yeniden profesyonel liglere çıkmak için çalışmalar başlatmıştık ve hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Tabi bu sadece oyuncuların performansıyla olmaz. Yönetimiyle, hocasıyla, oyuncusuyla, taraftarıyla ve Ünye halkıyla kenetlenmemiz gerekiyor. Çok çalışınca başarı geliyor. Takımımızda geçmiş yıllarda başarı yakalayan çok sayıda oyuncularımız var. Bu noktada biz sahada futbolcu kalitemizle hazırız. Bütün şehri de hazır edelim, bir farkındalık yaratalım, doğrultusunda kombine çalışması yaptık ve şu an satışlarımız iyi gidiyor. Seyircilerimizin talepleri iyi durumda. İnşallah yarın 15.00’te kendi saha ve seyircimiz önünde Orduspor’u ağırlayacağız ve lige galibiyetle başlamak, şampiyonluğa giden yoldaki ilk eşiği kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan başta Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Ahmet Çamyar olmak üzere çok sayıda kişi kombine biletini aldı. Kulübün sosyal medya hesabından kombine alanlar ise duyuruldu.

Taraftar Hazırlanıyor
Hem sezonun ilk karşılaşması hem de derbi havasında geçecek olan Orduspor karşılaşması öncesi Ünye 1957 Spor taraftarı da bir program hazırladı. Havaların iyi gitmesi durumunda taraftar Saat 13.00 gibi Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda toplanılacak. Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren konuyla ilgili ise Ünye TV’ye şu değerlendirmeyi yaptı: “Hava şartlarına göre değişiklik gösterebilir. Buradan taraftar gurubumuza tekrar teşekkür etmek istiyorum. İlk günden beri küfürsüz, şiddetsiz ve kendilerine hakim oldular. Artık Ünye tribünlerinde kavga, küfür olmasın diyerek çalışmalarımız da devam ediyor. İnşallah bu süreçte de artık Ünye tribünleriyle de bölgede ve Türkiye’de konuşulan bir şehir bir takım olacak. Bu noktada yarınki Orduspor ile karşılaşacağımız maçı da önemsiyoruz. Dün biz Orduspor Kulübü Başkanı Ali Yılmaz ile görüştük ve Orduspor’umuzu kardeş kulüp olarak gördüğümüzü ve kendilerini Ünye’de ağırlamaktan çok memnun olacağımızı belirttik. Baştan beri söylüyoruz Orduspor ve diğer hiçbir takım bizim hasmımız değildir. Spor dostluk, sevgi ve kardeşliktir. Bunun yansıması sonucunda ligin sonunda İnşallah hedefimize ulaşacağız. Bütün taraftarlarımızı yarınki maça bekliyoruz.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.