son haberler

Ünye Ak Parti’den Türkmenlere 1 Tır Yardım

Yayınlanma Tarihi: 23 Ocak 2016 okunma

Ünye Ak Parti’den Türkmenlere 1 Tır Yardım
Gündem
0

Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı tarafından, Bayır Bucak Türkmenleri için 1 tır dolusu yardım malzemesi toplandı. Toplanan yardımın hayırseverlere ulaştırılması için Ak Parti Ordu İl Başkanlığı’na gönderildi.

Daha önce Ak Parti Ünye İlçe Kadın Kolları tarafından kermes düzenlenerek toplanan yardımın ardından, şimdide Ak parti Ünye İlçe teşkilatının tamamı tarafından 1 tır dolusu yardım malzemesi toplandı.

Ünye Ak Parti'den Türkmenlere 1 Tır YardımYardıma ilişkin bilgilendirme yapan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, “Yaklaşık 1 hafta süren kampanyamız sonucunda 1 tırdan daha fazla yardım topladık. Geçtiğimiz günlerde Kadın kollarımız bir kermes düzenlemiş, buradan elde edilen kazancı Türkmen kardeşlerimize ulaştırmışlardı. Yine belediyemiz bir kampanya düzenleyerek 1 tır malzeme Türkmen kardeşlerimize ulaştırdılar. Şimdi ise biz teşkilat olarak 1 haftalık çalışmayla hemşerilerimizin de desteğiyle 1 tırdan fazla yardım topladık. Ben Ünyeli hemşerilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Ünyeli hemşerilerimiz gerçekten yardım kampanyamıza büyük destek verdi. Orada yaşayan Müslüman kardeşlerimiz kış şartları altında zor günler geçiriyorlar. Başbakanımızın ve genel merkezimizin vermiş olduğu talimatlar çerçevesinde elimizden geldiği kadar çalıştık. Gerçekten de çok mutlu olduk. Teşkilattaki arkadaşlarım özverili bir çalışma yürüttüler. İnşallah orada yaşanılan zulüm durur, vatanlarında huzurlu bir şekilde yaşarlar. Tüm ilçelerden gelen yardımlar neticesinde Ak Parti Ordu İl Başkanlığı tarafından Pazartesi günü bir tören düzenlenerek yardımlar tırlarla Bayır Bucak’a gönderilecek.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.