son haberler

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU MASAYA YATIRILDI

Yayınlanma Tarihi: 23 Eylül 2023 okunma

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU MASAYA YATIRILDI
Ekonomi
0

Ünye-Akkuş-Niksar yoluyla ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat; “Hem Ordu ilimiz hem de bölgemiz için önemli olan bu yolumuzu en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacağız” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ordu’ya geldi.

Ünye ve Akkuş ilçelerini ziyaret eden Mustafa Hamarat, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen ve Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan, Karayolları Bölge Müdürü Rıfat Sılov ile bölge Belediye Başkanlarının da bulunduğu toplantıya katıldı.

Toplantıda çalışmaları devam eden Ünye-Akkuş-Niksar yolu başta olmak üzere Ordu-Tokat yol ağlarına ilişkin istişarede bulunuldu.

Milletvekili Hamarat toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada; “Bölgemiz adına oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ekonomik ve kültürel açıdan ayrılmaz bir bütün olan Ordu-Tokat illerinin ortak sorunlarını masaya yatırdığımız toplantıda, ulaşım konsunda devam eden yatırımlara ilişkin değerlendirmeler ve öneriler yapıldı. Ünye, Akkuş, Niksar yolumuzu önemsiyor, çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yolumuzun en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması için elimizden gelen katkıyı veriyoruz. Ordulu hemşehrilerimiz ve Tokatlı komşularımızın da hasretle beklediği bu yolu inşallah tamamlayıp bölge halkının hizmetine sunacağız” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.