son haberler

Ünye Belediyesi’nde İNCE Rotasyon

Yayınlanma Tarihi: 15 Haziran 2016 okunma

Ünye Belediyesi’nde İNCE Rotasyon
Gündem
2

Ünye Belediyesi’nde İşlete Müdürü Görevden alındı, Halkla İlişkiler Eski Müdürü Sevdal Toprak Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne getirildi.

Ünye Belediyesi’nde yaklaşık bir yıl önce yapılan rotasyonla bazı birim müdürleri görevden alınırken bir kısmının ise yerleri değiştirilmişti. Benzer bir operasyon da geçtiğimiz hafta sonu incegerçekleşti. Ahmet Çamyar’ın Ünye Belediye Başkanı olarak göreve gelmesinin ardından yapılan 2. rotasyon ile uzun yıllardır Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevini yürüten İrfan İnce, görevden alındı. İnce, yeni kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne atanırken, bu müdürlüğün Tekkiraz Hizmet Merkezi’nde kurulacağı öğrenildi.

İrfan İnce’nin İşletme ve İştirakler Müdürlüğü görevinden alınmasının ardından yerine daha önce Ünye Belediyesinde park bahçe ile fen işleri müdürlüğü yapan, son olarak ta satın alma müdürlüğü görevine getirilen Arif Atmaca atandı.

Atmaca’nın İşletme Müdürlüğü’ne atanmasının ardından boşalan Satın Alma Müdürlüğü’ne ise henüz atama yapılmadı.

İnce’nin görevden alınmasının Başkan Yardımcısı Erhan Eren ile olan tartışmasından kaynaklandığı belirtiliyor.

sevdalÖte yandan Ünye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü iken görevden alınarak Ünye Belediyesi Tekkiraz Hizmet Merkezi’ne gönderilen Sevdal Toprak, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne atandı.

3. Rotasyon Beklentisi

Ünye Belediyesi’nde bir yıl arayla yapılan rotasyondan sonra yeni görevden alma ve görev yeri değişikliklerinin yapılması bekleniyor. Ünye Belediyesi’nde ki 3. Rotasyonun ise Ramazan Bayramından sonra yapılacağı ifade ediliyor.

2 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.