son haberler

Ünye Belediye’sinde Rotasyon

Yayınlanma Tarihi: 20 Temmuz 2015 okunma

Ünye Belediye’sinde Rotasyon
Gündem
0

Ünye Belediyesi’nde 7 birime yeni müdürler atandı. Ramazan Bayramı’ndan sonraki ilk mesai gününde yapılan değişiklik ile uzun süredir Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Sevdal Toprak ile Temizlik İşleri Müdürü Civan İkinci görevlerinden alınarak Tekkiraz’da görevlendirildi.

Ünye Belediyesi’nde 17 olan müdürlük kadrosunun 7’sine yeni isimler atandı. Belediye hizmetlerini hızlandırmak ve daha verimli olabilmek için idari yapılanmada yapılan değişiklikle Yavuz Şahin Özel Kalem Müdürlüğü’ne, Orkun Oral Fen İşleri Müdürlüğü’ne, Mustafa Dikçi Plan Proje Müdürlüğü’ne, Vural Yıldırım İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne, Arif Atmaca Satın Alma Müdürlüğü’ne, İlhan Kartal Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne, Mehmet Murat Uygun Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne atandı.

Uzun yıllardır Ünye Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan Sevdal Toprak ile Temizlik İşleri Müdürü Civan İkinci ise Tekkiraz’a atandı.

Yavuz Şahin, Yeniden Özel Kalem Müdürü
Ünye Belediyesi’nde gerçekleşen idari yapılanma ile Yavuz Şahin yeniden Özel Kalem Müdürlüğü’ne getirildi. Ahmet Çamyar’ın Ünye Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından Özel Kalem Müdürlüğü görevini üstlenen Yavuz Şahin, daha sonra Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde, kıs bir süre önce de Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü’nde görevlendirilmişti. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın 20.07.2015 tarihli oluruyla Şahin’in asaleten Özel Kalem Müdürlüğü’ne ataması yapıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.