son haberler

ÜNYE ÇATAK MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2023 okunma

ÜNYE ÇATAK MAHALLESİ’NDE ASFALT ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesi Çatak Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı. Çalışmaların devam ettiği 3 km’lik yol, İkizce ilçesine de ulaşım sağlıyor.

Ordu’nun 19 ilçesinde başlattığı yol seferberliğini sürdürerek yolları modern ulaşım ağlarıyla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı tamamlanan güzergâhları program çerçevesinde asfalt ve betonla konforlu bir yapıya kavuşturuyor.

 İKİZCE’YE ULAŞIM SAĞLIYOR

Ünye ilçesinin önemli güzergahlarından biri olan ve yıllardır vatandaşlar tarafından özlemle beklenen yolda çalışmalar başladı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplam 3 km’lik yolun 1,5 km’lik kısmında çalışmaları tamamladı. İlçede birçok mahallenin yanı sıra İkizce ilçesine de ulaşım sağlayan mahalle yolundaki çalışmalar vatandaşların da beğenisini topladı.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalar vatandaşları da memnun etti. Yıllardır bu hizmeti beklediklerini ifade eden Ünye Çatak Mahallesi Muhtarı Kahraman Bolamanlı ve mahalle sakinleri, mahallelerini konfora kavuşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür etti.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.