son haberler

Ünye Çimento’dan İftar

Yayınlanma Tarihi: 23 Haziran 2016 okunma

Ünye Çimento’dan İftar
Gündem
0

OYAK Çimento Grubu’nda yer alan Ünye Çimento, Atik Otel’de düzenlediği iftarda Ünye protokolü ile bir araya geldi.

Ünye Çimento’dan İftar Yemeği 3Düzenlenen iftar yemeğine; Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Coşkun, Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Çimento Genel Müdürü Yıldıray Yıldız, fabrika yönetimi, daire müdürleri, basın mensupları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Ünye protokolü ile Çimento idarecilerinin kaynaşması amacı ile Ünye Çimento Fabrikası’nın düzenlediği iftar yemeğinde sıcak ve samimi sohbet gerçekleşti.

Ünye Çimento’dan İftar Yemeği 2İftar programının ardından açıklamalarda bulunan Ünye Çimento Genel Müdürü Yıldıray Yıldız, “Hem şirketimiz hem sizler hem de aileleriniz burada olduğu müddetçe hep birlikte inşallah yıllar boyu bu geleneğimizi devam ettiririz. Bu tür yemeklerle, bu tür etkinliklerle hep birlikte oluruz. Hepinizin yaklaşan bayramını tebrik ediyorum. İnşallah seneye bir arada oluruz ama bunun dışında çeşitli faaliyetlerle birbirimizi görüyoruz. Ben Ünye’de olmaktan çok mutluyum” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.