son haberler

Ünye Futbol Kulübü’nden Eğitim Semineri

Yayınlanma Tarihi: 6 Nisan 2016 okunma

Ünye Futbol Kulübü’nden Eğitim Semineri
Gündem
0

Geçtiğimiz yıl kurulduktan sonra Ünye’de futbol potansiyeline neşter vuran ve alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek önemli bir boşluğu dolduran Ünye Futbol Kulübü futbol okulları ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra velilere ve sporcularına yönelik eğitim, bilgilendirme seminerleriyle de ön plana çıkmaya başladı.

Ünye Futbol Kulübü’nden Eğitim Semineri 3Ünye’de sporcu potansiyeline yönelik alt yapı çalışmalarıyla ciddi bir yapılanmanın içerisine giren Ünye Futbol Kulübü, sporcularıyla velilerine yönelik eğitim ve bilgilendirme seminerlerinin ilkinde Sporcu Sağlığı ve Beslenme konusunu işleyecek. 9 Nisan 2016 Cumartesi günü Ünye Ticaret Borsası Konferans Salonunda saat 17.30’da başlayacak olan seminerde kulüp diyetisyeni Okan Günaydın sporcu öğrencilerle velilerine Sporcu Sağlığı ve Beslenme konusunda bilgilendirme ve eğitim çalışması yapacak. Futbolda alt yapı çalışmalarının yanı sıra eğitim seminerlerine de büyük önem veren Ünye Futbol Kulübü önümüzdeki aylarda benzeri seminer ve konferanslarına devam edecek.

Ünye Futbol Kulübü’nün eğitim ve bilgilendirme seminerleri ile ilgili olarak açıklamada bulunan basın sözcüsü Muhammet Kışla, kulüp olarak bir yandan tecrübeli antrenörlerimizle futbol alt yapı çalışmaları yaparken diğer yandan da hem sporcularını hem de ailelerini bilgilendirerek bu işin sadece sahalarda bitmediğini göstermek istediklerini söyledi.

Ünye Futbol Kulübü’nden Eğitim Semineri 2Ünye Futbol Kulübü Basın Sözcüsü Muhammet Kışla açıklamasında; “Ünye Futbol Kulübü olarak futbolun tüm bileşenlerini bir araya getirirken bu işin eğitim yönünün atlanmaması gerektiğine inanıyoruz ki doğrusu da budur. Kulüp olarak bir yandan kurumsal yapılanmamızı adım adım gerçekleştirirken işin başından itibaren ihmal edilmemesi gereken sporcu ve ailelerin eğitimi konusunda da doğru hamleler yapıyoruz. Bu bakımdan sporcularımıza ve ailelerine yönelik planladığımız birçok eğitim ve bilgilendirme seminerlerimiz var. Bunların ilki sporcu sağlığı ve beslenme konusu ki en önemlisi de bu. Çünkü, sağlıklı olmayan, dengeli ve yeterli beslenemeyen çocukların ne kadar yetenekli olursa olsun futbolda ve diğer sporlarda bir gelişim içerisine giremeyeceğini herkes bilir. Bu bakımdan sporcu sağlığı ve beslenme konusunda doğru bilinen birçok yanlışı bu seminerle düzeltmek durumundayız. Seminerimizi kulüp diyetisyenimiz Okan Günaydın verecek. Ticaret Borsası Konferans Salonunda önümüzdeki Cumartesi saat 17.30’da başlayacak seminerimize sporcularımızı ve velilerimizi davet ettik. Seminerimize arzu eden, ilgilenen herkesi davet ediyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.