son haberler

Ünye Gençlik Merkezi, Minik Hayallere El Veriyor

Yayınlanma Tarihi: 8 Ekim 2015 okunma

Ünye Gençlik Merkezi, Minik Hayallere El Veriyor
Gündem
0

“Hayallerime El Ver “ projesi kapsamında Ünye Gençlik Merkezi tarafından hazırlanan kırtasiye malzemeleri, Çaybaşı İlçesi Çakıllı ve Aşıklı İlkokulunda eğitim gören 112 öğrenciye dağıtıldı.
Çaybaşı İlçesi İlküvez mahallesi Çakıllı ve Aşıklı İlkokulunda düzenlenen programa Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş ve Gençlik Merkezi Liderleri katıldı.

Uygulanan proje hakkında ilgiler aktaran  Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; “proje kapsamında ilçelerimizde belirlediğimiz okullarda öğrencilerimize kırtasiye ve spor malzemeleri dağıtmaya devam ediyoruz. Korgan ve Gölköy İlçelerimizdeki okullara malzemelerimizi dağıttık. Bugün de Çaybaşı ilçemizdeyiz. Ünye gençlik merkezimiz sizleri kardeş okul olarak seçti. Biraz önce Çakıllı İlkokulunda öğrencilerimize Ünye gençlik merkezimizin hazırlamış olduğu kırtasiye malzemelerimizi verdik. Şimdi İse Aşıklı İlkokulundayız. Sizlere gençlik lideri abileriniz ablalarınız hediyeler hazırlamışlar, onları sizlere dağıtacaklar. İnşallah güzel hayalleriniz olur. Bu hayallerinizde bizlerinde bir parça katkısı olursa mutlu oluruz. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Projeden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini ileten Çaybaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Güneş ise yaptığı açıklamada; “Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz “ Hayallerime El Ver “ projesi kapsamında Çakıllı ve Aşıklı İlkokulunda okuyan öğrencilerimize çeşitli kırtasiye ve spor malzemeleri hediye ettiler. Bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz malumunuz iç kesimde bir ilçedeyiz her türlü imkana sahip değiller. Bu negatif yönlerini desteklemek adına bu hediyelerle, sportif malzemelerle kendilerini sportif açıdan geliştireceklerine inanıyoruz. İnşallah öğrencilerimiz için iyi bir başlangıç olur” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.