son haberler

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Taşınıyor

Yayınlanma Tarihi: 5 Mart 2017 okunma

Ünye İlçe Emniyet Müdürlüğü Taşınıyor
Gündem
0

Ak Parti Ünye ilçe Başkanı Arif Ergün ve yönetimi sabah kahvaltısında Ünye basınıyla bir araya geldi. Referandum öncesi değerlendirmeler yapan Başkan Ergün ayrıca İlçe Tarım Müdürlüğünün yenileneceğini, Orman İşletme Müdürlüğünün başka bir yere taşınarak yerine Emniyet Müdürlüğünün taşınacağını söyledi.

İlk olarak seçime ilişkin değerlendirme yaparak “yapılacak olan seçim bir parti seçimi değil, ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir seçimdir” dedi. Kahvaltı sonrasında sohbet havasında geçen toplantıda Ünye’de yapılacak yeni yerlere ilişkin bilgi veren Ak parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün; “öncelikli olarak Ünye’mize yapacağımız yatırımlardan söz etmek gerekirse ilçe Tarım Müdürlüğümüzü yenileyeceğiz, yine ilçe emniyet müdürlüğümüzü şuanda Orman işletmenin olduğu yere taşımak, Orman işletmeyi ise başka bir yere alacağız. Yine Fevzi çakmak mahallemizde bulunan Trafik tescil büromuzun olduğu yeri Öğretmen evi olarak düşünüyoruz. Çalışmalarımız başladı yakında bunlarla alakalı inşallah temellerini atacağız” dedi.

Yapılacak olan seçimin parti seçimi olarak görmüyoruz diyen Ak parti ilçe başkanı Arif Ergün; “Bu seçim bir referandum seçimidir, bu seçimde dikkat ederseniz parti logosunu kullanmıyoruz. Biz darbeler ve koalisyon hükümetlerini gördük, yeni nesil bunları bilmez ve bilmesin ama biz bizlerin yaşadıklarını onlar yaşamasın diye bu seçimi yapıyoruz. Biz bir Cumhurbaşkanının bir başbakana kitap fırlatarak ülkenin ne hale geldiğini biliyoruz. Biz koalisyon hükümetlerin de yaşanan çatlakları ve ardından devamlı yaşanan seçim kararlarıyla ülkenin ilerleyemediği günleri biliyoruz. İşte yeni nesil bunları yaşamasın, seçimlerin ne zaman yapılacağı bir takvimle belirli olduğu bir ülkede yaşasın diye bu yasaları çıkartıyoruz. Biz neden Evet dediğimizi biliyoruz, ama onlar neden Hayır dediklerini bilmiyorlar. Yeni anayasa yapılırken söyledikleri ile şimdiki söylemleri bile değişti. Çünkü yasalar ve taslaklar yerine oturdu, eskiyle yeniyi kıyasladıklarında ne kadar doğru olduklarını bildikleri halde yine de geri adım atmıyorlar. İşin aslını biz halkımıza açık ve net bir şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Her maddeyi tek tek anlatacağız, hiç kimse merak etmesin” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.