son haberler

Ünye OSB’nin Elektrik Şebekesi Sözleşmesi İmzalandı

Yayınlanma Tarihi: 25 Temmuz 2023 okunma

Ünye OSB’nin Elektrik Şebekesi Sözleşmesi İmzalandı
Ekonomi
0

Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB)’nin Temmuz ayı başında yapılan “Elektrik Şebeke Yapım İşi” ihalesinin sözleşmesi de imzalandı.

3 milyon 925.bin lira keşif bedeli olan ihaleyi yüzde 12,52 kırım ile 20 milyon 929 bin 590 liraya ihale kazanan Orhan Dernek firması yetkilisi Uğur Bayav ile Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın imzaladığı sözleşmenin törenine  Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar ve Ünye OSB Müdürü Ahmet Ocak da katıldı.

Sözleşmenin imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye’nin geleceğine yönelik çalışmalar kapsamında OSB’deki çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü belirterek; “Hedefimiz hemşerilerimizin ve sanayicilerimizin hizmetine sunacağımız OSB’mizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan elektrik şebeke yapım işinin bir an önce tamamlanmasıdır. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Başkan Tavlı süreç ile ilgili açıklamasına şöyle devam etti; “15 Aralık .2023 tarihinde tamamlanacak olan elektrik şebeke yapım işi için sözleşmemizi imzaladık. Öncelikle hayırlı olsun. Biz de heyecanla firmanın işini tamamlamasını ve sanayicilerimizin en önemli ihtiyaçlarının bir an önce giderilmesini istiyoruz. OSB’de diğer çalışmalar devam ederken beklentimiz verilen sürenin de öncesinde bu çalışmanın tamamlanmasıdır. Çalışmaların Ünye’mize hayırlı olmasını diliyorum.” (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.