son haberler

Ünye S Plaka İhalesi 03 Ağustos’ta

Yayınlanma Tarihi: 13 Temmuz 2017 okunma

Ünye S Plaka İhalesi 03 Ağustos’ta
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 2017 yılı ikinci olağan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Ünye S plaka ihalesinin 03 Ağustos 2017 tarihinde yapılmasına karar verildi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek’in başkanlığında yapılan toplantıda toplam 17 madde görüşüldü. 14 madde kabul edilip karara bağlanırken, 3 madde incelenmek üzere komisyona havale edildi.

Genel Sekreter Civelek toplantıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, Büyükşehir Belediyesinin ulaşımla ilgili olarak vatandaşları ve şoför esnafını rahatlatacak önemli kararlar aldığını ifade ederek, “UKOME bünyesinde aldığımız kararlar doğrultusunda, ilimizin ulaşım alanında ihtiyacı olan düzenlemeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde, bazı sıkıntılar oluşsa da bu sorunlar zamanla düzeltilerek daha verimli bir hâle getirilecektir” dedi.

Ünye S Plaka İhalesi 03 Ağustos’ta
Ünye ilçesi için yapılacak S plaka ihalesi sayesinde öğrenci ve personel servis hizmetlerinin daha sistemli hâle getirileceğini belirten Genel Sekreter Civelek, “Ünye ilçemizde öğrenci ve personel servis taşımacılığında belirli bir sistemin oluşturulması için S plaka uygulamasına geçeceğiz. Daha önce bu sistemi hayata geçirdiğimiz Altınordu’da 363 ve Fatsa’da 131 adet S plaka var. Her iki ilçemizde de bu sistem oturdu ve S plaka sahipleri yapılan uygulamadan son derece memnun. Öğrenci ve personel servis hizmetlerinin düzenli bir şekilde verilebilmesi amacıyla şimdi aynı sistemi Ünye ilçemizde uygulayacağız. 166 adet S plaka için 03 Ağustos 2017’de bir ihale gerçekleştireceğiz. İhale şartları, Fatsa ilçemizde yapılan ihaleyle tamamen aynı olacak ve KDV hariç 40 bin TL’lik plaka bedelleri 4 eşit taksitte ödenebilecek” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.