son haberler

Ünye ve Terme’yi Buluşturan İftar

Yayınlanma Tarihi: 16 Haziran 2016 okunma

Ünye ve Terme’yi Buluşturan İftar
Gündem
0

Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yönetiminin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 7.’sini düzenlediği iftar programında Kastamonu Entegre çalışanları, Terme ve Ünye protokolüyle bir araya geldi.

Terme Ulusoy Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine Terme Kaymakamı İlyas Gün, Ünye Garnizon Komutanı Binbaşı Gökhan Çoşkun, Terme Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hacı Gülman, Terme Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Erkan Boz, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar,Terme İlçe Emniyet Müdürü Lütfi Tanrıkulu, Miliç Jandarma Komutanı Rasim Akpınar, Ünye Müftüsü Vedat Başsan, Ünye Devlet Hastanesi Başhekimi Güray Yılmaz, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor, Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk, Ünye Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı Hakan Korkmaz, Terme Ticaret Odası Başkanı Ahmet Ekmekçi, Terme İş adamları Deneği Başkanı Muharrem Çelik, OMV Elektrik Santrali Müdürü Hakan Altaş, OMV Elektrik Santrali Halkla İlişkiler Müdürü Esin Mayaöz, Terme Yedaş Müdürü Elmas Çağlayan, Terme Vakıf Bank Müdürü Cemal Terzi başta olmak üzere her iki ilçeden daire amirleri, bürokratlar ile Kastamonu Entegre’nin Samsun ve Ordu ilindeki bayileri, Kastamonu Entegreye hammadde tedarik eden firmalar, Fabrika yönetimi ve çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve basın temsilcileri katıldı.

İftar programında birlikte açılan oruç ve yenen yemeğin ardından sıcak bir aile ortamının yaşandığı yemekte hoş bir sohbet ortamı oluştu. Yenilen yemek sonrasında Ünye Müftüsü Vedat Başsan tarafından dua yapıldı.

İftar boyunca Kastamonu Entegre’nin kuruluşundan itibaren bugün geldiği konumu, fabrikaları ve ürettikleri ürünler hakkında hazırlanan slayt gösterisiyle katılanlar bilgilendirildi.

İstanbul merkezli olan Kastamonu Entegre’nin, Gebze Tesisi, Kastamonu MDF Tesisi, Kastamonu Yonga Levha Tesisi, Balıkesir Tesisi, Adana, Samsun ve Tarsus Tesislerinin yanında yurtdışında Bosna Hersek Tesisi, Romanya Tesisi, Bulgaristan Tesisleri bulunuyor. İstanbul Sanayi Odasının 2015 Yılı rakamlarına göre Kastamonu Entegre Türkiye’nin 41. Büyük Şirketi konumundadır. Kastamonu Entegrenin fabrikalarında, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde kalitesiyle tercihte bir numara olan Yongapan, Yongalam, Teknolam, Artfloor, Doorskin, Floorpan gibi ürünler üretiliyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.