son haberler

ÜNYE YENİ LİSEYE KAVUŞTU

Yayınlanma Tarihi: 14 Haziran 2023 okunma

ÜNYE YENİ LİSEYE KAVUŞTU
Eğitim
0

TEKNOFEST finallerinde başarılı olan Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bünyesinde Fen ve Teknoloji Lisesi açıldığını belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı emeği geçenlere teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ilçeye yeni kazandırılmış olan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açıldığını duyurdu.

Başkan Tavlı, paylaşımda; “Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisemizin bünyesinde Fen ve Teknoloji Lisesi açıldı. TEKNOFEST Finallerinde gösterdikleri başarılarla göz dolduran okulumuz, başarılarını yeni lise ile taçlandırmış oldu. Girişimlerimiz sonucu Fen ve Teknoloji Lisesi’nin ilçemize kazandırılmasında ki desteklerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özgür Tokgöz’e teşekkür ederken, başarılı çalışmalara imza atan Okul Müdürümüz Muammer Öztürk, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. İlçemize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. (HABER: Mehmet Emin Danış

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.