son haberler

Ünye’de Beton Yol Yatırımları Göz Dolduruyor

Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2017 okunma

Ünye’de Beton Yol Yatırımları Göz Dolduruyor
Gündem
0

Göreve geldiği ilk günden itibaren yatırımlara aralıksız devam eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, özellikle yol çalışmalarında önemli projelere imza atıyor.

Ünye’nin birçok noktasında yol çalışmaları aralıksız sürerken, ilçenin yüksek ve eğimli mahallelerinde ise beton yol yatırımları gerçekleştiriliyor. 30 Mart 2014 tarihinden bu yana ilçe genelinde 150 bin metrekareden fazla beton yol hizmete girdi.

Bu beton yollardan bir tanesi de Günpınarı Mahallesine yapıldı. 1000 metrelik toplamda 6 bin 500 metrekare beton yol bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Günpınar Mahalle Muhtarı Haykır, “Mahallemizde Konforu Yaşıyoruz”

Açılış töreninde konuşan Günpınarı Mahalle Muhtarı İlyas Haykır, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olduğunda herkes köy ve üst mahallelerin unutulacağını düşünüyordu. Oysa Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar, sayesinde hizmetlerle tanışmış olduk. Bugün bu eğimli ve zor arazide gerçekleştirdikleri bu beton yol hizmeti ile mahallemizde adeta konforu yaşıyoruz. Ben başta Ünye Belediye Başkanımız olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Çamyar, “Türkiye 15 Yılda Tarihi Yatırımlara Kavuştu”

Günpınarı mahallesinde ki beton yolun açılışında konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise, “15 yıllık Ak Parti iktidarı döneminde tüm Türkiye’de olduğu gibi yerel ölçekte de Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımları gerçekleştiriliyor. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk oylaması sonucunda da Türkiye artık çok daha güçlü bir hale gelecek ve yatırımlar daha da hız kazanacak. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bu kapsamda 13 Nisan Perşembe günü Ordu’ya geliyor. Ben bu vesile ile tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Başkan Çamyar, “Beton Yol 30 Yıl Bakım Gerektirmiyor”

Yol yatırımlarına hız verdiklerini ve 3 yıllık sürede birçok noktada yol hizmeti gerçekleştirildiklerini söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Biz yüksek v eğimli mahallelerimizde en az 25-30 yıl b akım gerektirmeyen beton yolları tercih ediyoruz. Bugün Günpınarı Mahallemizde ki beton yolun açılışını gerçekleştiriyoruz. Bunda sonra da yatırımlarımız artan bir hızda devam edecek. Ben tüm mahallemizin bu yolu güle güle kullanmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaymakam Güney, “Ünye Belediyesinin Çalışmaları Takdire Şayan”

Günpınarı mahallesinde yapımı tamamlanan beton yolun açılışında konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise, “Ünye Belediye Başkanımız Ahmet Çamyar’ın ilçe genelinde ki yatırımlarını takdirle karşılıyor ve tebrik ediyorum. Yol önemli bir yatırımdır. Çünkü insanları birbirine kavuşturan en önemli unsurlardan biridir. Ünye ilçemizde de her noktada yatırımların hızlı bir şekilde devam etmesini memnuniyetle karşılıyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.