son haberler

Ünye’de İkbal Gürpınar Mest Etti

Yayınlanma Tarihi: 30 Mayıs 2017 okunma

Ünye’de İkbal Gürpınar Mest Etti
Gündem
0

İkbal Gürpınar Ünye’yi Mest Etti. Ünye Belediyesi’nin 52 güne çıkardığı Ramazan programlarının ikinci akşamında sahneye İkbal Gürpınar çıktı.


Ramazan programları kapsamında gerçekleşen Ünye’de 52 akşam sürecek etkinliğin 2. günü ikbal Gürpınar şiirleri ve söyleşileriyle Ünyelileri kendine bir kez daha hayran bıraktı. Şiir dinleti ve söyleşilerinin gerçekleştiği programa halkın ilgisi yoğundu.  Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği Ünye Cumhuriyet meydanında gerçekleşen söyleşi ve şiir programı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren’in Ünyem adlı şiirini de okuyan İkbal Gürpınar izleyicilerden alkış aldı. Programda ayrıca Hüseyin Toprak İkbal Gülpınar’ın Vokalliğini de yaparak büyük beğeni topladı.
Kendi şiirlerini ve yaptığı programları dile getiren ikbal Gürpınar “buraya benim ikinci gelişim. geçen sene yaşadığımız üzücü 15 Temmuz olduğunda gelmiştim. Benim için Ünye’nin çok önemli bir yeri var. Ünye belediye başkanımıza ve burada bulunan bütün Ünyelilere ayrıca teşekkür ederim” dedi.
Geç saatlere kadar süren program sonrasında Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, İkbal Günpınar’a Plaket takdim etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.