son haberler

Ünye’de Kan Bağışı Seferberliği

Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2019 okunma

Ünye’de Kan Bağışı Seferberliği
Gündem
0

Ünye Arif Nihat Asya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen Kan Bağışı Kampanyası adeta seferberliğe dönüştü

Kızılay Üs Kurdu!

Bu zamana kadar düzenlediği organizasyonlarla 3 binin üzerinde Kızılay’ın bağış toplamasını sağlayan okul bu yıl 10. organizasyona imza attı. Türkiye genelinde 9 okulun  eTwinning   projesi kapsamında dahil olduğu kampanyada kan bağışı için Kızılay Ünye Cumhuriyet Meydanı’na adeta Üs Kurdu.  Kızılay görevlileri bağışçılardan aldıkları kanları kan bankasına gönderirken Ünye Mustafa Rakım Anadolu Lisesi ve Ünye Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de katılımcı olarak kampanyaya destek verdi.

Ünye Arif Nihat Asya Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi Edebiyat Öğretmeni ve Kan Bağışı Koordinatörü Refaiddin Kaya, kampanyanın önemine değinerek, ” Kan Bağışı Can Bağışı diyerek insanlara iyilik meleği olmak gibi bir hedefle iyilik serimize devam ediyoruz. Bu 10.Kan Bağışımız bu seneki Kan Bağışımızı  eTwinning   projesi kapsamında kurucusu olduğumuz bu projede Türkiye’de 9 Okul ile beraber yapacağız. Bu 9 Okulun 3’ü Ünye’de ve çalışmamızı daha genelleştirip, örnek olup iyiliği yaymaya devam edeceğiz. Bizim ile beraber gözüken Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi var Mustafa Rakım Anadolu Lisesi var bu 3’ü katılımcı olarak bize destek oluyor” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.