son haberler

Ünye’nin Süper Kadınlarından Kutlama…

Yayınlanma Tarihi: 4 Nisan 2024 okunma

Ünye’nin Süper Kadınlarından Kutlama…
Gündem
0

TFF Kadınlar 1. Ligi A grubunu lider tamamlayan Ünye Kadın Futbol Kulübü,  play-off müsabakalarında mücadele ederek Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ne yükseldi.

Kadınlar 1. Ligi Play-Off’ta 5. hafta maçları tamamlandı ve Bornova Hitab Spor ile Ünye Gücü Futbol Kulübü, bitime 1 hafta kala Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ne yükseldi.

Erken gelen şampiyonluk sevincini Kulüp sporcuları, Teknik heyet ve yönetim Ünyelilerle paylaştı.

Cumhuriyet Meydanı’nda üstü açık otobüs ile şehir turuna çıkan takım doyasıya coşku ve sevinç yaşadı. Otobüs üzerinde futbolcular, Ünye Kadın Futbol Kulübü ve Ünye 1957 Spor Kulübü bayraklarını sallayarak marşlar söyledi, müzikle eşliğinde eğlendi ve meşaleler yaktı.

Ünye Devlet Sahil Yolu Gölevi Mahallesi, Ünye Akkuş Niksar Caddesi ve Belediye Caddesi üzerinden devam eden şampiyonluk turu Ünye Şehir Stadında sona erdi. Şehir turuna Ünye Gençlik Motosiklet Spor Kulübü Derneği de destek verdi.

Amatör Ruhtan Profesyonel Lige… 

Ünye Kadın Futbol Kulübü Başkanı Deniz Benli, yaptığı açıklamada, “Sporcularımıza söz vermiştik şehir turu attıracaktık. Tüm şehirle birlikte şampiyonluk sevincini beraber yaşayacaktık. Bugün de bu sözümüzü yerine getirdik. Gezinti otobüsüyle birlikte, motor sporcularımızın eşliğinde kortej yaparak futbolcularımızla ve şehrimizle bütünleşerek şampiyonluğumuzu kutladık. Sporcularımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getirmiş olduk. Başardık, şampiyon olduk ve tüm şehri kucakladık. Otobüsteki bayraklarımızın yarısı da Ünye’mizin, Ünye 1957 Spor’un bayrağıydı. Biz oradaki yöneticilerimizle birlikte kutlama yaptık. Bu şehrin iki takımı var, iki takımla da beraber kutlama yaptık, şehirle bütünleştik. Takım amatör bir ruhla başladı, sonra başarılar arka arkaya gelince profesyonel  bir yapıya ulaştı. Bunda yerel yönetimlerden Hüseyin Tavlı başkanımızın büyük katkısı ve desteği oldu. Biz de elimizden geldiğince güzel bir yönetim yaparak, doğru yerlere doğru transferler yaparak takımımızı güçlü bir şekilde oluşturduk.  Sezon başında verdiğimiz şampiyonluk sözünü de bugün itibariyle yerine getirdik. Bunun mutluluğu içindeyiz” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.