son haberler

Uzmanlar Afişlere Sitem Etti

Yayınlanma Tarihi: 13 Temmuz 2017 okunma

Uzmanlar Afişlere Sitem Etti
Gündem
0

Türkiye 1 yıl önce karanlık bir geceden aydınlık sabaha uyandı. 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından bu yıl hem demokrasi şehitleri hem de tüm şehitler düzenlenen etkinliklerle anılıyor.

Cumhurbaşkanlığı bünyesinde hazırlanan program tüm yurtta sürerken o geceye dair hazırlanan afişler Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli uzmanları rahatsız etti.

Ünyeli bir Uzman Çavuş bazı illerde darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle yayınlanan afişlerde halka karşı darbe yapan asker fotoğraflarında uzmanların yer almasından camia olarak rahatsız olduklarını söyledi.

Sosyal medya hesabından rahatsızlığını dile getiren uzman çavuş ” afişlerde sadece uzman çavuş rütbesi gösteriliyor ve darbeyi uzman çavuşlar yaptı gibi algı operasyonu yapılıyor. Biz 60.000 kişilik bir camiayız. Bundan aşırı rahatsız olduk. Bizim her gün birimiz şehit olurken, tek derdimiz vatan iken, darbe teşebbüsünün olduğu gece bile devletimizin ve milletimizin yanındayken, tankları bozup anahtarları saklayıp uçuş yapmak isteyen uçaklara yakıt ikmali yapmayan uzman çavuşlardır. Darbe teşebbüsü kendini devletin sahibi sanan şeref yoksunu kişiler tarafından yapılmaya çalışılmış, fakat bilbordlardaki afişlerde teşebbüs uzman çavuşlara lanse edilmiştir. Bu yanlışın düzeltilmesini istiyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.