son haberler

Yeni İşletmeden Kuru Kesim Tavuk Lezzeti

Yayınlanma Tarihi: 13 Nisan 2016 okunma

Yeni İşletmeden Kuru Kesim Tavuk Lezzeti
Gündem
0

Niksar Caddesinde açtıkları restoranla Ünyeli halkın damak zevkine hitap edecek olan Hisar Restoran, kuru kesim tavuk kullandıklarını ve yenilen etin helal olduğunu ifade etti.

20 yıl aşçılık yapan ve deneyimini yeni açtığı işletmede sürdürecek olan Hisar Restoran İşletmecisi Ramazan Kermen, kuru kesim tavuklardan yemekler yaptıklarını ve bu konuda iddialı olduklarını belirtti.

IMG_4221Açılışın ardından açıklamada bulunan Ramazan Kermen; “Restoran olarak öncelikle kuru yolum tavuklar pişirildiğini belirtmek isterim. Onlarla ile ilgili hizmet veriyoruz. Tam olarak bu restoran da köfte, tavuk ızgara, çorba çeşitleri olacak. İlerleyen zamanlarda hedefimiz saç kavurma, köfte gibi çeşitlere girerek devam etmek. İlk kez bir işletme kurdum ama 20 sene aşçılık hizmetim var. Bütün Ünyeli hemşerilerimizi bekliyoruz. Buraya gelsinler, görsünler ve tatsınlar. Kuru yolum tavuğun tadını burada hissedecekler. Biz bu işi insanlarla paylaşıyoruz. Şu an 5 personel ile birlikte çalışıyorum. İlerde duruma göre daha çok çoğalacağına inanıyorum. İnşallah hemşerilerimizde bunları anlayacaklar. İş yerlerine servis yapmayı da düşünüyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.