son haberler

Yıl Sonuna Kadar 9 Milyonluk Yol Çalışması

Yayınlanma Tarihi: 10 Temmuz 2015 okunma

Yıl Sonuna Kadar 9 Milyonluk Yol Çalışması
Gündem
0

Ünye Belediyesi mahallelerde yol çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; “2015 yılı sonuna kadar planlamalarımız çerçevesinde yaklaşık 9 milyon yol harcaması gerçekleştireceğiz” dedi.

Tekkiraz Mahallesi Koruklu Mevkii’nde stabilize yol çakıllama çalışmalarına incelemelerde bulunan Başkan Ahmet Çamyar; “Ekibimiz Ünye’nin 85 mahallesinin tamamında bir planlama çerçevesinde hızlı bir şekilde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Bir taraftan beton yol çalışmaları bir taraftan da filler malzeme ile yol yapımı çalışmalarımız var. Bulunduğumuz alan Tekkiraz Mahallesi Koruklu Mevkii. Yaklaşık 1 km’ye yakın yol çalışmamız olacak bu bölgede ve biz yol medeniyettir diyoruz” dedi.

yilsonuna_kadar_9milyonluk_yolcalismasi (2)Çamyar beldelerin kapatılmasından sonraki en önemli ihtiyacın yol olduğunu belirtirken; “Cumhurbaşkanımızın ve başbakanımızın Türkiye’de özellikle KÖYDES projesiyle başlatmış olduğu çalışmada alınan mesafeyi, büyükşehir olduktan sonra ve beldelerin ilçe belediyeleriyle birleşmesiyle özellikle belde sınırları içerisinde ciddi manada yol açığının yol ihtiyacının olduğunu biliyoruz. Planlarımızı buna göre yaptık. 2015 yılı sonuna kadar planlamalarımız çerçevesinde yaklaşık 9 milyon yol harcaması gerçekleştireceğiz. Bu harcamanın 5 milyonluk kısmı hem beton yolumuz hem de filler malzemeli yol bakım çalışmamız olacak. Belediyemizin bütçesinin el verdiği ölçüde hemşerilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz. Bir taraf tanda Ünye’mizde büyük projeler üretmeye devam ediyoruz. Zorlu bir coğrafyada mücadele ediyoruz. Ünye Belediyemizin 1350 km’lik yol ağı var baktığımızda. Bizler durmak yol yola devam diyoruz’’ diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.