son haberler

Yılmaz’dan Şeyh Yunus Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 5 Ekim 2017 okunma

Yılmaz’dan Şeyh Yunus Ziyareti
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz dün yaptığı Ünye ziyaretinde Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi’ni de ziyaret etti.

Başkan Yılmaz ve eşi Yeter Yılmaz’ın Şeyh Yunus Emre türbesi ziyaretinde Yunus Emre Dernek Başkanı Yaşar Argan,Yunus Emre Mahallesi muhtarı Osman Sarıkahraman ve beraberindekiler eşlik etti.Şeyh Yunus Emre türbe ve külliyesindeki ve  yol genişletilme  çalışmaları yerinde inceledi. Yunus Emre yolundaki sıcak asfalt çalışmalarının ay sonuna kadar bitirilmesi talimatı verdi. Başkan Yılmaz Yunus Emre ile ilgili çalışmalara bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Çalışmalar Ay Sonuna Bitecek

Ünye Yunus Emre Eğitim Kültür Dernek Başkanı Yaşar Argan ise , ”dernek olarak büyükşehir belediye başkanımız sayın Enver Yılmaz beye çok muhterem eşlerine ve il başkanı uğur çelenk beye ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi..

Yunus Emre mahalle muhtarı Osman Saıkahraman  ise,”genişleme çalışması yapılan Yunus Emre yolumuzda inceleme yaparak ay sonunda bitirmeye çalışılacağı söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve ekibine teşekkür ederiz” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.