son haberler

Yoğun Ders Temposuna Kutlama Molası

Yayınlanma Tarihi: 26 Kasım 2016 okunma

Yoğun Ders Temposuna Kutlama Molası
Gündem
0

Ünye Doğa Kolejinin dev eğitim kadrosu 24 Kasım öğretmenler gününde bir araya geldi. Kalibya Otel’de düzenlenen muhteşem organizasyona eşleri ile birlikte katılan doğanın eğitim kadrosu 24 Kasım’ı doyasıya kutladı.

yogun-ders-temposuna-kutlama-molasi-4Doğa Okullarının tecrübesi ve yenilikçi eğitim-öğretim anlayışını Ünye’ye taşıyan Doğa Koleji eğitim kadrosu, yoğun ders temposunun yorgunluğunu Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede attı.

Kalibya Otel’de düzenlenen Öğretmenler Günü Kutlamasına Ünye Belediyesi Başkan Vekili Hasan Çolakoğlu, Ünye Doğa Koleji Kurucusu Ali Osman Kaya, Doğa Okulları Bölge Müdürü Kerem Özdemir ile Ünye Doğa Koleji idareci, öğretmen ve eşleri katıldı. Yoğun ders temposuna bir süreliğine ara veren öğretmenler, hep birlikte yemek yedikten sonra, canlı müzik eşliğinde dans edip oyunlar oynadı. Geceye eşleri ile birlikte katılan öğretmenler, gece boyunca doyasıya eğlenerek, bu özel günün tadını çıkardı.

yogun-ders-temposuna-kutlama-molasi-2Ünye Doğa Koleji Kurucusu Ali Osman Kaya, gecede yaptığı konuşmada, öğrencilerin eğitimi kadar öğretmenlerin motivasyonuna da büyük önem verildiğini belirtti. Yüreği vatan ve insan sevgisiyle dolu, geleceğe umutla bakan bireyler yetiştiren öğretmenlerin eğlenmeyi de sonuna kadar hak ettiğini ifade eden Kaya, “Bu tür organizasyonları ilerleyen süreçte de devam ettirmeyi planlıyoruz. Çünkü öğretmenlerimizin motivasyonu da bu işin bir parçası” dedi.

Konuşmasında öğretmenlere de seslenen Ali Osman Kaya, “Ülkemiz, daha aydınlık yarınlara siz değerli öğretmenlerimizin yetiştirdiği bilgili, donanımlı nesillerle ulaşacaktır. Bu kutsal mesleği sevgi, şefkat ve fedakarlıkla icra eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

yogun-ders-temposuna-kutlama-molasi-9Öğretmenler Günü Kutlamasının en heyecanlı bölümü ise hediye çekilişi oldu. Okul idaresi tarafından hazırlanan hediyeler yapılan çekilişle sahiplerini bulduğu gecede, öğretmenler günü için hazırlanan pasta ise Kurucu Ali Osman Kaya ve okul idarecileri tarafından kesildi.

Ünye Doğa Koleji’nin Öğretmenler Günü eğlencesi, gece geç saatlere kadar devam ederken öğretmenler doyasıya eğlendi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.