son haberler

Yüzsüz Dilenci, Önce Zabıtaya Sonra Basına Saldırdı

Yayınlanma Tarihi: 22 Eylül 2017 okunma

Yüzsüz Dilenci, Önce Zabıtaya Sonra Basına Saldırdı
Gündem
0

Ünye’de sokakta 3 çocuğuyla dilenen kadın zabıtalar tarafından işlem yapılmak için merkeze götürülmemek için direnirken hem zabıtaya hem de basına saldırdı. Hızını alamayan dilenci kadın, en sonunda öfkesini çocuğunu tokatlayarak çıkardı.

Ünye Belediyesi Zabıta ekipleri, Ünye Merkez Büyük Camii çevresinde dilenci ihbarını alarak olay yerine gitti. Büyük Camii altındaki işyeri önünde çocuklarıyla birlikte dilencilik yapan kadın zabıtaları görünce hemen yan taraftaki kadınlar tuvaletine kaçtı. Zabıta kadına çıkması için uyarıda bulunurken tuvaletin yanında yere oturan kadın zabıta aracına binmemek için direndi. Zabıta çocuklardan birini araca bindirirken diğer çocuklar ise annelerinden ayrılmadı. Dilenci kadın zabıtanın bütün uyarılarına rağmen yerinden kalkmazken zabıta ekipleri ise durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polislerin işlem yapmadan gitmesi üzerine zabıtalardan biri bu kez amirini arayarak durumu bildirdi. Dilenci kadın kendini çeken basın mensuplarına ayağındaki terliği fırlatmak isterken bunu başaramayınca korkudan ağlayan kızına tokat attı. Çocukların korku dolu bakışlarına rağmen dilenci kadın direnmeye devam etti. Çocukların yanında herhangi bir fiziki müdahale yapmamaya özen gösteren Ünye Belediyesi Zabıta Ekibi, olay yerinin Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının sorumluluk alanı içerisinde olduğu bilgisinin telefonla öğrenilmesinden sonra toplanarak olay yerinden aracıyla ayrıldı. Dilenci kadın 3 çocuğuyla olay yerinde bırakılırken bir süre sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri geldi. Ancak dilenci kadın zabıtayı görünce olay yerinden kaçarken zabıta dilenci kadını yakalayamadı.

Çevredeki vatandaşlar yaşanan olayı şaşkın bakışlarla izlerken Ünye’de zabıtalar arasındaki yetki kargaşası da gün yüzüne çıkmış oldu.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.