son haberler

TELEFERİK NEREYE YAPILMALI ?

Yayınlanma Tarihi: 8 Şubat 2016 okunma

TELEFERİK NEREYE YAPILMALI ?
Gündem
5

Ünye’ye teleferik sözü verileli yaklaşık 2 yıl oldu. Aradan geçen 2 yıla rağmen Teleferikte bir arpa boyu yol alınamadı. Özellikle güzergahı ile ilgili çok tartışılan teleferik, Ünye’de sizce nereye yapılmalı?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye’de katıldığı bir programda Ünye’ye Teleferik müjdesi verdi ve güzergahının da deniz üzerinden Çakırtepe olacağını açıkladı. Aradan geçen 2 yıla rağmen bu konuda henüz atılmış bir adım bulunmuyor. Kısa bir süre önce teleferik konusunda açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, teleferik konusunda Ünyelilerin isteksiz davrandığını ifade ederek projeyi nadasa bıraktığını açıkladı.

Ünye Turizmciler Derneği, teleferik projesinin Ünye’ye önemli katkı sağlayacağını belirterek projenin bir an evvel hayata geçirilmesi yönünde açıklama yaparken, kamuoyunda güzergahıyla ilgili farklı fikirler ortaya atıldı. Enver Yılmaz’ın açıkladı Çakırtepe güzergahının yanı sıra teleferik için Asarkaya, Kale ve Şeyh Yunus Tepesi öneriler arasında

Peki Ünyeliler Teleferik projesini mi yoksa güzergahını mı beğenmedi?

Bu sorunun cevabı için sizde anketimize katılın.

[poll id=”3″]

5 Yorum

  1. Pingback: Ünyeli Teleferik Kararını Verdi Ünye TV

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.