son haberler

Zabıta ve Pazarcılar Yeni Pazar Yerinde

Yayınlanma Tarihi: 15 Haziran 2020 okunma

Zabıta ve Pazarcılar Yeni Pazar Yerinde
Ekonomi
0

Ünye’de alınan kararla pazarcıların Liseler Mahallesi Irmak Caddesi üzerine taşınması kesinleşirken Çarşamba günü ilk kez gerçekleştirilecek uygulama öncesinde yeni Pazar yeri incelendi.

Ünye Kaymakamlığı başkanlığında Belediye ve ilgili STK temsilcilerinin yaptıkları istişare sonucunda yeni pazaryerinin Liseler Mahallesi Irmak Caddesi Adliye arkasına kurulması kararlaştırılmıştı. Geçtiğimiz hafta yapılan Ünye Belediye Meclisi Haziran Ayı Toplantısı’nda da bu yönde karar çıkarken artık Ünye’de Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri kurulan pazarlar haftada iki gün Çarşamba ve Pazar günü olarak belirlenen yeni yerde kurulacak.

Yeni Pazaryerinin düzenleme çalışmaları sona erdi. Bugün de pazarcılar ve zabıta yeni Pazaryerinde incelemelerde bulundu. Pazar tezgahlarının kurulacağı mesafeler ayarlanırken sıralamanın nasıl olacağı konuları yerinde görüşüldü.

Alınan karar doğrultusunda Bayramca Mahallesi’nde Cuma günü kurulan Pazar kaldırılarak Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Pazar günü kurulan pazarın da yeri değiştirildi. Buna göre Çarşmba ve Pazar günleri yeni Pazar yeri Liseler Mahallesi Irmak Caddesi üzerine kurulacak.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.