son haberler

Açık Havada Sinema Keyfi Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi: 4 Ağustos 2015 okunma

Açık Havada Sinema Keyfi Devam Ediyor
Gündem
0

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen, ‘1.Açık Hava Nostalji Sinema Günleri’ etkinlikleri kapsamında “Yüreğine Sor” adlı film Ünyelilerle buluştu.

acik_havada_sinema_keyfi_devam_ediyor (2)Ünye Belediyesi ve Ünye Kent Konseyi’nin birlikte düzenlediği 1.Açık Hava Nostalji Sinema Günleri, yönetmenliğini Yusuf Kurçenli’nin yaptığı “Yüreğine Sor” adlı filmin gösterimi ile devam etti.

Atatürk Parkı Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen etkinliğin ikinci gecesinde, ilk gösterimde olduğu gibi yine yoğun ilgi vardı. Geceye Ünye Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Eren’in yanı sıra 500 kadar sinemasever katıldı.

acik_havada_sinema_keyfi_devam_ediyor (3)Filmin gösterimi sırasında Ünye Belediyesi tarafından izleyicilere patlamış mısır ikramı yapılırken, yaklaşık iki saat süren film izleyicilere nostaljik anlar yaşattı. Uygulamadan son derece memnun kalan vatandaşlar Ünye Belediyesi’ne kültür ve sanat faaliyetlerine verdiği önemden dolayı teşekkür ederek, uygulamanın ilerleyen yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundular.

Klasikleşmiş ve yeni dönem Türk filmlerinin gösterimde olacağı etkinlik kapsamında bir sonraki program 5 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.00’de “Hababam Sınıfı” adlı filmin gösterimi ile devam edecek.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.