son haberler

Açıkgöz Tavukçuluk, İftarda Buluştu

Yayınlanma Tarihi: 11 Temmuz 2015 okunma

Açıkgöz Tavukçuluk, İftarda Buluştu
Gündem
0

Beyaz et sektörünün bölgedeki önemli kuruluşlarından Açıkgöz Tavukçuluk, şirket yöneticileri, personel ve aileleri ile birlikte geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Beyaz et sektörünün en çok tercih edilen markası Erpiliç’in Orta Karadeniz Bölge Bayii olarak yaklaşık 20 yıldır faaliyet gösteren Açıkgöz Tavukçuluk’un, şirket yönetimi, personel ve aileleri ile birlikte katıldıkları iftar, İskele Restoran’da verildi.

Şirket Yöneticileri Emrah ve Avni Açıkgöz’ün yanı sıra tüm personelin eşleri ile birlikte katıldığı iftar sonrasında Açıkgöz Tavukçuluk çalışanları toplu fotoğraf çektirerek geleneksel iftarı ölümsüzleştirdiler.

Yaklaşık 20 yıldır Samsun’dan Giresun’a kadar olan bölgede Erpiliç’in toptan dağıtımını yaptıklarını belirten şirket yöneticileri Emrah ve Avni Açıkgöz; “15 araç ve 25 personelle faaliyet gösteriyoruz. Her geçen gün yeni yatırımlarla istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdüren şirketimiz, başlattığı yeni yatırım ile bölgenin en büyük beyaz et soğuk hava deposuna kavuşmuş olacak” dediler.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.