son haberler

Başkan Adaylarını Buluşturan Açılış

Yayınlanma Tarihi: 23 Mart 2019 okunma

Başkan Adaylarını Buluşturan Açılış
Gündem
0

Can ve Çiloğlu Hukuk Bürosu’nun açılışına katılan Ünye’nin belediye başkan adayları birliktelik örneği sergiledi.

İşadamı Yılmaz Çiloğlu’nun oğlu Av. Sinan Çiloğlu ile İşadamı Nedim Can’ın oğlu Av. Mehmet Alper Can birlikte hukuk bürosu açtı. Kaledere Mahallesi Sağlık Ocağı Sokak’ta yapılan açılışa Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emin Bilgili , Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ile Ak Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, İyi Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Berkay Torunoğlu, Saadet Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Av. Veysel İlhan, Büyük Birlik Partisi Ünye Belediye Başkan Adayı Yunus Zor katıldı.

Açılışta konuşan Avukatlar Sinan Çiloğlu ve Mehmet Alper Can katılanlara teşekkür ederek, “memleketimizde işimize başlamak ve ekmeğimizi kazanmak için yola çıktık. Biz avukatların gayesi her zaman hukukun üstünlüğü ilkesi ışığında adalet için savaşmak olacaktır” dediler.

Av. Mehmet Alper Can’ın babası Nedim Can ise yaptığı konuşmada, “evlatlarımızın iş sahibi olduğunu görmek bir baba olarak gurur vericidir. Ebeveynlerin muratlarından biridir evladının iş sahibi olması. Bu nedenle Yılmaz kardeşim ile ayrı bir gurur yaşıyoruz” dedi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ise “Sinan ve Alper kardeşlerimize bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Bugün Sinan ve Alper kardeşimiz birçok kişinin cesaret edemediği bir şey yaptılar. Ünye’de memleketlerinde hukuk bürosu açtılar. Başka kaygılar da taşıyabilirler ve iş yapabilir miyiz, ne kadar kazanırız kaygılarını da taşıyabilirlerdi. Ama şunu belirtmek istiyorum Ünye hukuk mücadelesinde her zaman ön açmış, çok değerli hukukçular yetiştirmiş, çok önemli değerler yetiştirmiş bir şehir olarak Sinan ve Alper kardeşimizin buradaki varlığıyla da güç kazanacak ve Ünye’nin hukuku hem bölgemizde hem de ülkemizde hatta Dünya’da çok daha iyi savunulacak” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından hukuk bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

İlk Danışma Ücreti Meslektaşları Maral’dan Geldi

Hukuk bürosunun açılında meslektaşları da Çiloğlu ve Can’ı yalnız bırakmadı. İstanbul’da iş hayatını sürdüren Avukat Koray Maral genç meslektaşlarına hukuk bürosunun hayırlı olmasını dilerken, “biz avukatlarda bir terim vardır. Danışma ücreti. Her ne kadar eşimiz dostumuz ve memleketimizde bu durum es geçilse de ben genç kardeşlerime danışma hakkım ileriye yönelik saklı kalmak kaydıyla danışma ücreti takdim etmek istiyorum” dedi.

Genç avukatlar da aldıkları ilk danışmanlık ücretini Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Proje okuluna bağışladılar.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.