son haberler

Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Yayınlanma Tarihi: 21 Nisan 2016 okunma

Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi
Gündem
0

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen “ Birimler Arası Futbol Turnuvası” Bilgi İşlem Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi.

Şampiyon Bilgi İşlem Müdürlüğü

Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi 2Ünye Belediyesi tarafından birimler arası kaynaşmayı sağlamak ve dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacı ile düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda, zorlu geçen maçların ardından kupanın sahibi belli oldu. Toplamda iki grupta 10 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu Zabıta Müdürlüğü’nü final maçında 6-3 yenen Bilgi İşlem Müdürlüğü oldu. Turnuvanın üçüncülük maçını ise Fen İşleri Müdürlüğünü 7-3 yenen İşletme ve İştirakler Müdürlüğü kazandı.

En Centilmen Takım Halkla İlişkiler Müdürlüğü

Yaklaşık bir aydır devam eden turnuva çekişmeli maçlara sahne olurken oynadığı hiçbir maçta sarı kart görmeyen Halkla İlişkiler Müdürlüğü, turnuvanın en centilmen takımı seçildi. Atatürk Parkı sentetik sahada oynan final maçlarının ardından, kupa ve madalya almaya hak kazanan takımlar için tören düzenlendi. Şampiyon olan Bilgi İşlem Müdürlüğü takımı birincilik kupasını Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi 3Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın elinden aldı. Turnuvada dereceye giren ve madalya almaya hak kazanan takımların ödülleri ise Belediye Başkan Yardımcıları tarafından verildi.

“Turnuva Amacına Ulaştı”

Kupa töreni sonrası bir açıklama yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, turnuvanın düzenlenme nedeni açısından amacına ulaştığını belirterek, “Futbol, dünyada milyonların izlediği bir spor; aynı zamanda takım ve akıl oyunu. Yoğun çalışma ortamı içerisinde biraz da olsa çalışanlarımızın stres atmasına vesile olalım hem de aralarındaki dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacı ile bu turnuvayı düzenledik. Ben turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.