son haberler

“Bu Konuda Çok İddialıyız”

Yayınlanma Tarihi: 4 Kasım 2015 okunma

“Bu Konuda Çok İddialıyız”
Gündem
0

Dermaform işletmecisi Arzu Açıkgöz epilasyon konusunda çok iddialı olduklarını belirterek, ağrısız ve acısız epilasyon yaptıklarını söyledi.

7 ay önce işletmelerinin faaliyete girdiğini ve beklediklerinden daha büyük bir ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Arzu Açıkgöz; “İşletmemiz 7 ay önce faaliyete girdi ve  gayette güzel gidiyor. Umduğumuzun dışında daha ilgi ve alaka gördük. Hizmetin başında da söylediğimiz gibi makinemiz konforlu ve kontrollü bir cihaz. Aynen söylemeye devam ediyoruz. Konforlu ağrısız, acısız bir Bu Konuda Çok İddialıyız 2epilasyon yapmak isteyenler varsa lütfen bizi ziyaret etsinler ve bu kampanyamızdan da yararlansınlar diyorum. Bu konuda çok iddialıyız. Bunu kendime olan öz güvenime ve cihazıma borçluyum” dedi.

Açıkgöz ayrıca, cildi kışa hazırlama konusunda çalışmalar yaptıklarını da belirterek; “Önümüzde ki hafta cildi kışa hazırlamak için farklı serilerde klinik markalara giriyoruz, onların betimlemelerine katılacağız. Bu hafta da yılan pal zehirli ile ilgili bir tane prof maskemiz var onu getireceğiz. Cilde çinko ve bakır yönünden güçlü prof maskelerle kışa hazırlayacağız. Bu aylarda en çok gördüğümüz cilt problemi, ciltte aşırı kurumalardır. Onlara karşı cildi nasıl besleyebiliriz, cildi yıpratmadan nasıl koruyabiliriz diye bir çözüm arıyoruz. Kış dönemini nasıl atlatabiliriz bunla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Yeni markalara ve yeni ürünlere girdik. Bunlarıda en kısa zamanda sunuma hazırlayacağız” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.