son haberler

Cami’de Geleneksel Çiğ Köfte Buluşması

Yayınlanma Tarihi: 2 Şubat 2016 okunma

Cami’de Geleneksel Çiğ Köfte Buluşması
Gündem
0

Çatalpınar Mahallesi Ordulular Camii’nde Yaz Kur’an Kursu’nda eğitim alan öğrenciler, yarıyıl tatilini fırsat bilip camiye koştular. Öğrenciler bu yıl 3.sü düzenlenen Cami’de Çiğ Köfte buluşmasında keyifli saatler geçirdiler.

Cami’de Geleneksel Çiğ Köfte Buluşması 2Program Çatalpınar Mahallesi Ordulular Camii yaz Kur’an kursu öğrencilerinin cemaatle kıldıkları öğlen namazı ile başladı. Yaz Kuran kursunda derse başlama duası olan Enam suresinin 162. ayeti hep bir ağızdan okundu. Bir yandan Çiğ Köfteler hazırlanırken diğer taraftan yaz Kuran kursu resimleri ve videoları izlenerek anılar tazelendi. Çekilen görüntülerde zamanın nasıl hızla akıp gittiği bir kez daha müşahede edildi.

Yaz Kuran kursunda öğrettiği bilgilerden birkaç soru soran Ayhan Şengül Hoca, öğrenilen bilgilerin her zaman taze kalması için çocukların fırsat buldukları her zaman camiye gelmeleri gerektiğini ifade ederek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz, Sizleri çok seviyor ve daima camilerimizde görmek istiyoruz.” dedi.

Cami’de Geleneksel Çiğ Köfte Buluşması 1Yarıyıl tatillerinde gelenek haline gelen ‘’Camide Çiğ Köfte Buluşması’’nda bir dahaki sene yeniden buluşmak temennisiyle etkinlik son buldu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.