son haberler

Düğün Müzisyenlerine Bayram Bereketi

Yayınlanma Tarihi: 5 Eylül 2017 okunma

Düğün Müzisyenlerine Bayram Bereketi
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olması nedeniyle düğün-sünnet gibi merasimlerde yoğunluk olunca bu durum da müzisyenlerin yüzünü güldürdü.

Ünye’de Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen çok sayıda kişi düğün-sünnet merasimlerini bu tatilde yaptı. Şehir dışından bayram için memleketleri Ünye’ye gelen gurbetçiler yakınlarının merasimlerine de katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı. 10 günlük tatilin neredeyse her gününde düğün, nişan ve sünnet merasimleri gerçekleştirildi. Bayramın birinci günü akşamı dahi organizasyonlar yer alırken merasimlerin olmazsa olmazı müzisyenler de bayram etti.

Ünye’de 17 yıldır çeşitli organizasyonlarda müzisyenlik yapan Emrah Bulat Kurban Bayramı bereketini değerlendirdi. Ramazan Bayramı’ndan sonra bu bayramda da yoğun talebe zaman zaman yetişemediklerini ifade eden Bulat, ” bu bayram on günlük tatil vardı. Biz de işlerimizi aylar öncesinden randevu ile bağladık. Ben 10 günde 13 düğün, nişan ve sünnet programına katıldım. Bir çok işe de yetişemedik” dedi.

Ünye’de düğün, sünnet merasimine giden 50’ye yakın müzisyen grubunun olduğunu ifade eden Bulat, “ortalama 1200 TL fiyat ile programlara gidiyoruz. Zaman zaman arkadaşlarımızla yoğunluğa göre paslaşıyoruz. Fatsa’da ise bu fiyat ortalama 1600 TL’den başlıyor” dedi.

Kış mevsiminde işlerin azaldığını da ifade eden Bulat, ” biz de evimize ekmek götürmenin derdindeyiz. Yaz mevsimi ve bayramlar düğün ve sünnet gibi merasimlerin yoğun  olarak yapıldığı sezon. Kış mevsiminde ise daha çok salon programlarına gidiyoruz. Bu bayramda da yüzümüz güldü” diye konuştu.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.