son haberler

Engellilere Tekerlekli Sandalye ile Cansuyu

Yayınlanma Tarihi: 8 Eylül 2017 okunma

Engellilere Tekerlekli Sandalye ile Cansuyu
Gündem
0

Cansuyu Derneği Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’ne 10 adet tekerlekli sandalye gönderdi. Sandalyelerin dağıtım törenine katılan Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin, “yaptığımız istişare sonucunda tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kardeşlerimize sandalyelerini temin etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi’nin Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda Ramazan Etkinlikleri kapsamında kurulan standını ziyaret eden Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin dernek üyelerinin ihtiyaçlarına yönelik yaptığı istişare sonucunda derneğin tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrendi. Bunun üzere Cansuyu Derneği ile iletişime geçen Başkan Şahin genel merkez tarafından gönderilen 10 adet tekerlekli sandalyeyi Cansuyu Derneği Ordu ve Ünye Temsilcileriyle birlikte derneğe teslim etti.

Teslim töreninde konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arslan Güdek, “ihtiyaç sahibi üyelerimize tekerlekli sandalye almak için Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda kitap satışı yaptık. Gece boyunca süren çalışmalarımızı zaman zaman Özgür Başkan da takip etti. Bize ne ihtiyacımız olduğunu sorduğunda biz de sandalye ihtiyacımızın olduğunu söyledik. Sağolsun o da Cansuyu Derneği ile yaptığı görüşme neticesinde sandalyelerimizi bugün teslim aldık. Ben Dernek yöneticilerine ve Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ve yönetime teşekkür ediyorum” dedi.

Saadet Partisi Ünye İlçe Başkanı Özgür Şahin ise “bugün mutlu bir anı daha beraber yaşıyoruz. Sakatlar Derneğinin tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu öğrenince bizim mikro kuruluşlarımızdan olan Cansuyu Derneği ile yaptığımız görüşme neticesinde bugün 10 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza, kardeşlerimize teslim ettik. Ben Cansuyu Derneği Genel Merkezine bu duyarlılığı için başta Genel Başkan Mustafa Köylü olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Cansuyu Derneği Ordu Temsilcisi Üzeyir Demir ile Ünye Temsilcisi Ahmet Özkaya da sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine hayırlı olmasını temenni etti.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.