son haberler

Eski Başkanlardan Başkan Çamyar’a Övgü

Yayınlanma Tarihi: 11 Mart 2017 okunma

Eski Başkanlardan Başkan Çamyar’a Övgü
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’nin eski belediye başkanları, iş adamları, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri ile bir araya geldi.

Göreve geldiği 2014 yılından bu yana ilçenin yönetiminde istişareye önem veren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bu çerçevede ilçenin ileri gelenleri ile sık sık bir araya geliyor.

Dün akşam gerçekleştirilen istişare toplantısında da Başkan Çamyar, Ünye’de 3 yılda hayata geçirdikleri projeleri ve çalışmaları anlattı.

Toplantı sonrası söz alan Ünye Eski Belediye Başkanlarından İsmail Cerrahoğlu, “Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’ye fevkalade çalışmalar yapıyor ve bu çalışmalar proje değil, birçoğu hayata geçmiş çalışmalar. Belediye başkanlığı ateşten bir gömlektir. Başkan Çamyar’da sabaha kadar Ünye’yi düşünen bir insan” diye konuştu.

Toplantıda konuşan Ünye Eski Belediye Başkanlarından Osman Yurt ise “Sayın Başkan düşüncelerini sık sık bizimle paylaşıyor. Ünye’de çok güzel şeyler oluyor. Bundan sonra belediye başkanı olan Sayın Ahmet Çamyar’dan daha iyisini yapması lazım, çünkü kendisi önemli projeleri hayata geçirebilen bir yönetici. En önemlisi de yüzü gülen ve saygılı bir belediye başkanı. Bizim görev yaptığımız dönemde bu dayanışmayı göremedik, ama Sayın, Ahmet Çamyar bunu başarıyor. Ben kendisine başarılar diliyorum” dedi.

2014 yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nden Ünye Belediye Başkan Adayı olan Nedim Can ise, “Başkan Çamyar’ın 3 yılda ortaya koyduğu çalışma ve projeler Ünye için hayallerinin daha da devam edeceğini gösteriyor. Ben hakikaten kendisini tebrik ediyorum. Ünye’de her fırsatta istişare yapması ve bilgi alışverişinde bulunmasından dolayı da teşekkür ediyorum.

Toplantıda söz alan Mimar Berkay Yalın ise, “Son 30 yıl içerisinde belediyemizin borcu Vergi ve Sosyal Güvenlik borcu olmak üzere yaklaşık 42 milyon liraya ulaşmış. Ne yazık ki geçen bunca yıl içerisinde de bu konuya bir çözüm bulunamamış. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a, Ünye Belediyesini bu borç yükünden kurtardığı için madalya vermek gerekir” diye konuştu. Ünye Havaalanının Üniversite yerleşke alanı olarak değerlendirilerek ilçeye yeniden kazandırılmasına da değinen Yalın, “Yazkonağı mevkiinde daha önce belirlenen üniversite yerleşke alanının yerine inşaat maliyetleri yüksek olduğu için yıllardır alternatif bir alan bulunması gerektiğini dile getirmiştim. 26 yıldır atıl vaziyette bulunan havaalanının Üniversiteye kazandırılmasında yoğun çabalarından dolayı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı tebrik ediyorum. Bu çalışma ile Ünye’ye heykelinin dikilmesi lazım” dedi.

“İltifat marifete tabidir” diyerek sözlerine başlayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise katılımcılara teşekkür ederek, “Bu söyleneneler bizleri onure ederken, çok daha fazla çalışma şevki veriyor. Biz ilçemizi yönetirken istişarenin önemini her zaman vurguluyoruz. Bundan sonra da hemşerilerimizin her kesiminden görüş alarak Ünye’mizi yönetmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.