son haberler

Fidan, İkizce’ye Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

Yayınlanma Tarihi: 12 Temmuz 2016 okunma

Fidan, İkizce’ye Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı
Gündem
0

Ünye’de yaklaşık 2 yıldır Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Aykut Fidan, bir süredir vekâleten yürütülen İkizce Milli Eğitim Müdürlüğü’ne müdür olarak görevlendirildi.

Ünye Yenikent 1974 doğumlu olan Aykut Fidan, ilk ve ortaöğrenimini Ünye´de tamamladı. 1997 yılında Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu, aynı yıl Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Temel İslam Bilimleri Tefsir dalında Yüksek Lisansına başladı.

İlk görev yeri olan Rize Kalkandere İmam Hatip Lisesi’nde 6 yıl Meslek Dersleri Öğretmenliği, Ordu Kabataş Salih Keskin İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Kumru Eskiçokdeğirmen İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı, Okul Müdürlüğü, Çaybaşı İmam Hatip Lisesi Kurucu Müdürlüğü, Ünye Yaşar Gazioğlu Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

2013 yılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Anabilim Dalı Tezsiz Yüksek Lisansını tamamlayarak ‘İnsan Kaynakları Yöneticilerinin Özellikleri’ konulu proje çalışmasını gerçekleştirdi.

22 Eylül 2014 tarihinde Ünye İlçe Milli Eğitimi Şube Müdürü görevine atandı. 2 yıldır Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü görevini yürüten Aykut Fidan, bir süredir vekâleten yürütülen İkizce Milli Eğitim Müdürlüğü görevine müdür olarak atandı.

Fidan, evli ve 2 çocuk babası. İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.