son haberler

Gençlik Haftası Başlıyor

Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2017 okunma

Gençlik Haftası Başlıyor
Gündem
0

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Haftası başlıyor. 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası’nda çeşitli etkinlikler yer alacak

Doğa Yürüyüşüne Davet
Gençlik Haftası Ünye’de doğa yürüyüşü ile başlayacak. 14 Mayıs 2017 Pazar günü saat:09.00’da Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayacak yürüyüş Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde verilecek kahvaltı ile sona erecek. Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu yaptığı açıklamada “her yaştan vatandaşımızı Pazar günü yapılacak doğa yürüyüşüne davet ediyoruz. Bu etkinlikle başlayacak olan Gençlik Haftası’nı dolu dolu yaşayacağız. Her güne ayrı program düzenleyerek hem gençlerimizi etkinliğe çekerek hem de sosyal ve kültürel yönden bilgi sahibi olmalarını amaçladık” dedi.

Kuyumcu’dan Gençlik Haftası Açıklaması
Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu açıklamasında ayrıca Gençlik Haftası’nda yapılacak bazı programları şöyle açıkladı: “15 Mayıs’ta saat 10:00’da Gençlik Haftası çelenk sunumumuzla devam ederek bir takım sosyal, kültürel çalışmalarla haftamızı dolduracağız. Salı günü Çet Dağı ziyaretiyle başlayarak cezaevindeki gençlerimizi de unutmayalım dedik. Cumhuriyet Başsavcımız ile görüşüp onun desteğini alarak ceza evinde yatan gençlerimizi Cumhuriyet Başsavcımızın kontrolü doğrultusunda, ‘Bağımlı Olma Sporcu Ol Projesi kapsamında oluşturduğumuz genç gurubumuzla ceza evinde yatan gençlerden 4 takım, Ünye EL Ele Derneği’nin de desteğiyle oluşturulan bir takım olmak üzere toplamda 5 takımla üç günlük Salon Futbolu Futsal düzenleyeceğiz. Salı günü Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurt öğrencilerine El Ele Derneği, Gençlik Merkezi Spor Müdürlüğümüzün ortak paydaşları ile KYK’nın’da desteğiyle Gençlik Haftası Gençlik Şöleni adı altında konser verilecek. Basketbol, voleybol turnuvaları düzenlenecek. Wushu, Tekvando turnuvaları, perşembe günü Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde (İİBF) Gençlik Haftası Gençlik Şöleni adı altında konser, devamında okçuluk turnuvası, Ünye İlçe Stadı’nda Karakucak Güreşleri, Yalı mevkiinde kano gösterileri düzenlenecek. Bayramımız 09:15 Çelenk sunumu başlayıp bir takım etkinlikler ile devam edecek. Böyle etkinliklerle bayramımız Ünye’de geçmiş yıllara nazaran çıtamızı daha da yükselterek Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney’inde destekleriyle ve bir takım düşünce, fikir ve yönlendirmesi ile bu yıl 15-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası kutlamalarının daha dolu geçeceğine inanıyoruz. Ünye’mize ve Gençlik Haftamıza yakışan bir yürüyüş olması dileği ile daha kalabalık daha motive olmuş bütün dinamikleri ile bir araya gelmiş bütün Ünye’nin orada olması düşüncesiyle tüm Ünyeli vatandaşlarımızı, gençlerimizi, velilerimizi oraya yürüyüş yapmak üzere davet ediyoruz.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.