son haberler

Giresun’dan Gelen Anne ve Kızı Şifayı Çakırtepe’de Buldu

Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2017 okunma

Giresun’dan Gelen Anne ve Kızı Şifayı Çakırtepe’de Buldu
Gündem
0

Giresun da yaşayan 65 yaşındaki Ayşe Çimşir ile 41yaşındaki kızı Şükran Yılmaz şifayı Özel Ünye Çakırtepe Hastanesinde buldu.

Giresun’dan gelen anne –kız rahatsızlıkları nedeni ile Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na başvurdu. 65 yaşındaki anne Ayşe Çimşir uzun yıllardır bel fıtığı, boyun fıtığı, belde ve boyunda kanal daralması gibi rahatsızlıklarla boğuştuğunu ve hayatını neredeyse bu rahatsızların zindana çevirdiğini ifade etti.

Sosyal yaşantısını zehir eden ve günlük işlerini, kendi ihtiyaçların dahi karşılayamaz duruma getiren rahatsızlıklarından kurtulmak için denemediği yolun kalmadığını ifade eden Ayşe Çimşir sağlığının bir türlü düzelmediğini ve her geçen gün daha da kötüye gittiğini belirtti. Kızında da benzer hastalıkların mevcut olduğunu ve birlikte Çakırtepe Hastanesinin yolunu tuttuklarını söyleyen anne Ayşe Çimşir hastanenin Beyin Ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu tarafından muayene ve tetkiklerinin yapıldığını ifade etti.

Kendisinde bel kayması, bel fıtığı, boyun fıtığı, kanal daralması ve ellerde sinir sıkışması teşhisinin konduğunu ifade eden Ayşe ÇİMŞİR doktoruna tüm rahatsızlıklarından kurtulup Giresun’a öyle dönmek istediğini söylediğini vurguladı.

Aynı Anda 5 Ameliyat

Tek ameliyatla doktoru Ahmet Eroğlu’nun kendisine şifa verdiğini vurgulayan Ayşe Çimşir,  aynı anda bel, boyun ve ellerindeki sinir sıkışması ameliyatlarının hepsini doktorunun gerçekleştirdiğini, bundan dolayı şükran ve minnet borçlu olduğunu ifade etti.

Elleri Öpülesi Doktorumdan Allah Razı Olsun

65 yaşındaki anne Ayşe Çimşir 15 gün gibi kısa bir süre sonra bu kadar büyük operasyonların ardından sağlığına kavuşarak taburcu olduğunu ifade ederken “elleri öpülesi doktorum Ahmet Eroğlu’ndan Allah razı olsun, Allah onu başımızdan eksik etmesin” şeklinde konuştu.

Annesi ile birlikte ameliyat olma kararı alan ve Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu tarafından gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşan Şükran Yılmaz da doktoru Ahmet Eroğlu’nun bölge için bir değer olduğunu ve herkesin bu değeri bilmesi gerektiğini vurguladı.

14 yıl önce İstanbul’da Skolyoz ameliyatı olduğunu söyleyen Şükran Yılmaz son 6 aydır yeniden rahatsızlık yaşadığını ve artan şikayetleri nedeni ile bir çok merkeze başvurduğunu belirtti.

Sonunda 14 yıl önce ameliyatını gerçekleştiren doktoruna gittiğini ifade eden Şükran YILMAZ yapılan tüm işlemlere ve tedavilere rağmen sonuç alamadığını, şikayetlerinden kurtulamadığını ifade etti.

Komşumun önerisi üzerine Çakırtepe’ye geldim

Komşusunun önerisi üzerine Giresun’dan kalkıp Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet Eroğlu’na annesi ile birlikte geldiğini ifade eden Şükran Yılmaz burada ameliyat olma kararı aldığını ve ameliyatın ardından, ameliyat öncesi mevcut şikayetlerinin neredeyse tamamından kurtulduğunu belirtti.

Ameliyatın ikinci günü kalkıp yürüdüğünü belirten Şükran Yılmaz 15 gün sonra eski sağlığına kavuşmuş olarak taburcu olmanın verdiği mutluluğu yaşadığını kaydetti.

Giresun’dan gelen anne-kız başta doktorları Ahmet Eroğlu olmak üzere, hastane yönetimine , hemşirelerine, çalışanlarına, Ameliyat sonrası tedavilerinde destek veren çok değerli Nöroloji Uzmanı Uzman Doktor Tufan Özkayran’a ve tüm Çakırtepe Ailesine teşekkür ettiklerini şükran ve minnet borçlu olduklarını dile getirdiler.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.