son haberler

HAVAŞ Ünye’ye Servis Hizmeti Verecek

Yayınlanma Tarihi: 11 Mayıs 2016 okunma

HAVAŞ Ünye’ye Servis Hizmeti Verecek
Gündem
0

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi, 16 Mayıs’tan itibaren HAVAŞ’ın Ordu – Giresun Havaalanından Ünye’ye servis hizmeti vereceğini açıkladı.

Konu ile ilgili HAVAŞ Operasyon Müdürü Yavuz Turan Bey ile bizzat görüşen Başkan Sobi, “HAVAŞ Operasyon Müdürü Yavuz Turan Bey, bizzat kendisi arayarak bununla özellikle ilgileneceğini, bizim de takip etmemiz gerektiğini söylemişti. Biz de Ulaşım Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) yazılan yazı ile ilgili takibatımızı da sürdürdük Büyükşehir Belediyesi tarafına yazılan yazı ile ilgili. Bunun sonucunda da bugün Yavuz Turan Bey’le tekrar görüşme yaptım. Ayın 16’sından itibaren HAVAŞ Ünye’ye hizmet vermeye başlayacak.” Diyerek şöyle devam etti:

“Ünye Ordu’nun Bir Parçası”

Burada Ordu-Giresun Havaalanı’nda inen yolcularımız Ünye’ye HAVAŞ servisi ile getirilecek. Ünye’de seyahat acentalarımız tarafından satılan biletler de Ünye’nin servisi ile Samsun Havaalanına götürüldüğü gibi Ordu – Giresun Havaalanına götürülecek. Dolayısıyla Ünye’nin Ordu’nun bir parçası olduğunu, Ünye’nin de Ordu’nun bir ilçesi olduğunu Ordu’da bulunan yatırımların da Ünye için bir nimet olduğunu böylelikle de takibinin yapılarak tekrar Ünye’mize kazandırılmış olduk.

“HAVAŞ’ın Ünye’ye Vermesi Gereken Bir Hizmet”

HAVAŞ’ın vermiş olduğu hizmete aslında teşekkür edilmemesi gerekir. Çünkü vermesi gereken bir hizmet ama takibat yapıldığı zaman hizmetin de geldiğini görmüş olduk. Ben buradan hem derneğimiz adına hem de Ünye turizmi adına bu hizmetin hayırlı uğurlu olmasını istiyorum. Çünkü Ordu – Giresun Havaalanı gerçekten gökyüzünden karaya inilen, denizin üzerinden karaya inilen tek bir nokta. Herkes gökyüzünden denize inmeyi hayal eder. Böylelikle bu hayal de gerçeklemiş oldu. Bu hayali HAVAŞ, servis hizmeti ile Ünye’ye getirerek tamamlamış olacak. HAVAŞ’a tekrar teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.