son haberler

Hem Tatil Yapın, Hem De Ehliyet Sahibi Olun

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2016 okunma

Hem Tatil Yapın, Hem De Ehliyet Sahibi Olun
Gündem
0

Hem Tatil Yapın, Hem De Ehliyet Sahibi Olun

Ünye Güven Sürücü Kursu, üniversiteye hazırlanan veya Ünye dışında okuyan üniversite öğrencilerine yönelik tatil döneminde ehliyet alma fırsatı sunuyor.

Haziran dönemi için kayıtların devam ettiğini belirten Ünye Güven Sürücü Kursu Müdürü Mehmet Arslan, “Yazılı sınav takvimini Mili Eğitim Bakanlığı belirlediği için önceki yıllarda sınav tarihleri öğrenci kardeşlerimiz için pek uygun olmuyordu. Ancak bu yıl Temmuz ayında yazılı sınavı var ve ağustos ayı içerisinde direksiyon sınavı olacak. Dolayısıyla yaz döneminde ehliyet için kayıt yaptıranlar, yeni öğretim-öğretim yılı başlamadan ehliyetlerini almış olacaklar” dedi.

Üniversiteye hazxırlanan öğrencilere başarılar dileyen Mehmet Arslan, “Üniversiteye hazırlanan kardeşlerimizin 4-5 Haziran tarihlerinde üniversite sınavları var. Sınav sonrası hem streslerini atacaklar hem de üniversite eğitimi başlamadan ehliyet sahibi olabilecekler. Bu imkandan yararlanmak isteyen kardeşlerimiz kayıt için gerekli evrakları Mayıs ayı sonuna kadar kursumuza teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca, ödemeyi kendi imkanlarına göre kendileri belirleyebilecekler” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.