son haberler

“İlçemizi Daha Fazla Tanıtmak İçin Çalışıyoruz”

Yayınlanma Tarihi: 16 Mayıs 2016 okunma

“İlçemizi Daha Fazla Tanıtmak İçin Çalışıyoruz”
Gündem
0

 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası dolayısıyla Akkuş’ta gençlik yürüyüşü düzenlendi. Akkuş Belediyesi’nin ve ilçe spor müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği yürüyüş belediye meydanında başladı ve ilçenin gözde mesire alanlarından küçük kertil mesire alanında sona erdi.

Yürüyüş öncesi Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Gençlik yürüyüşüne Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Garnizon Komutanı Barış Lafçı, İlçe Spor Müdürü Nevzat Akman, daire amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Pazar günü 10.30’da başlayan etkinlikte katılımcılar yaklaşık 2 km yürüyerek küçük kertil mesire alanına ulaştılar.

Doğa harikası küçük kertil mesire alanında Akkuş Belediyesi tarafından yürüyüşe katılanlara kahvaltı ikram edildi. Gençlik yürüyüşüne katılanlar organizasyondan dolayı Belediye Başkanı İsa Demirci’ye teşekkür ederken, Başkan Demirci, “Böyle etkinlikleri belirli aralıklarla düzenlemeyi düşünüyoruz. İlçemiz doğa harikası yerlere sahip, bunlardan biride içerisinde bulunduğumuz küçük kertil mesire alanı. Burayla ilgili yeni bir proje hazırladık, kısa süre sonra hayata geçirip bölge halkının hizmetine sunacağız. Yaptığımız çalışmalarla ilçemizin daha fazla tanıtımını sağlayacağız. Yürüyüşe katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.