son haberler

Kadir Gecesi Programı Şehir Stadında Yapılacak

Yayınlanma Tarihi: 11 Temmuz 2015 okunma

Kadir Gecesi Programı Şehir Stadında Yapılacak
Gündem
0

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde “Bin Ay İçin Bir Gece Uyuma” sloganı ile Ünye Şehir Stadyumunda Kadir Gecesi Programı düzenlenecek. Teravih nazmı ile başlayan program sahurda son bulacak.

kadir_gecesi_programi_sehir_stadinda_yapilacak (3)Kadir Gecesi özel programının yapılacağı Ünye Şehir Stadyumu’nda İncelemelerde bulunarak program hakkında bilgi veren Başkan Çamyar; “Bu saha çok değişik aktivitelere ev sahipliği yaptı. Bizim planladığımız aktivite ise bu zamana kadar yapılmamış bir organizasyon. Burada LED ekranlarımız kurulacak. Mısır’dan ve Afganistan’dan dünya birincisi hocalarımız gelecek. Kadir Gecesi akşamı Mevlana’yı da anmak adına sanatsal gösterisi olacak. Kum sanatı, Kur’an-ı Kerim tilaveti olacak. İlahiyatçı yazarımız Sayın Karataş Hocamızı gene burada Ünyeli hemşerilerimizle buluşturmuş olacağız.

Çim Sahada Teravih Namazı
Teravih namazı ile beraber programımız başlayacak ve sabah namazına kadar devam edecek. Teravih ve sabah namazımızı çim sahada kılacağız. Gelen vatandaşlarımıza da ikramlarımız olacak. Sahur yemeği ile beraber burada gecemizi noktalamış olacağız. Bizler binleri o gece stadyuma bekliyoruz.

kadir_gecesi_programi_sehir_stadinda_yapilacak (2)Burada hanım kardeşlerimiz için de yer ayrılmış olacak. Ramazanın ruhuna uygun bir gece olacak. Cenabı Mevla’dan umarız o gece yağmur yağmaz. Yağmur yağar ise program kapalı spor salonumuzda devam edecek. Bin aydan daha hayırlı olan bir geceyi sabaha kadar beraber eda edelim” diye konuştu.

Başkan Çamyar son olarak, bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesi için Ünyelileri Ünye Şehir Stadyumu’na davet etti.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.