son haberler

Kanal Ünye Yayında

Yayınlanma Tarihi: 10 Mayıs 2017 okunma

Kanal Ünye Yayında
Gündem
0

Ünye’de uzun yıllar gazetecilik yapan Ünye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Ünye Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi İbrahim Coşkun IP TV olarak internet üzerinden WEB TV açtı. Bir süredir test yayınında olan Kanal Ünye’nin resmi açılışı yapıldı.

Açılış programına Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Çaybaşı Belediye Başkan Vekili Necmi Keskin, Ordu gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın, Belediye başkan yardımcıları, siyaset, iş ve basın camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Açılışta konuşan Kanal Ünye Sahibi İbrahim Coşkun katılanlara IP TV hakkında bilgi verirken, “ Gündem Medya olarak yaklaşık 22 yıldır yazılı basında hizmet veriyorduk. Tecrübelerimizi artık görüntülü yayıncılığa da aktararak Web TV kurma kararı aldık. İnşallah bu kararımızda başarılı olur Ünye ve bölgeye hizmet ederiz” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “22 yıldır gazetecilik yapan İbrahim Coşkun’a yeni yayın hayatında başarılar diliyorum. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum. Medya çok önemli. Sizin kendi başınıza yaptığınız hizmetlerin halka doğru şekilde ulaştırılması, onlara doğru şekilde bilgilerin aktarılması bakımından önemli. Halkımızın haber alması aynı zamanda anayasal bir haktır. Ben bu konuda kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından açılışı yapılan Kanal Ünye’nin stüdyosu, ana kumanda masası incelendi. Katılanlar Coşkun’a yeni yayın hayatında başarılar diledi.

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.